В петък г-н Трифонов обясни колко прозрачно и ясно вървят

...
В петък г-н Трифонов обясни колко прозрачно и ясно вървят
Коментари Харесай

Борисов: Предупредих, че няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран

В петък господин Трифонов изясни какъв брой " транспарантно и ясно " вървят договарянията. Те и в този момент няма да създадат държавно управление. През май предизвестих, че няма да има такова, до момента в който диктаторът Радев не бъде избран отново.

Това съобщи по време на общото заседание на Младежи ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.



„ Какво болшинство им би трябвало повече от това, което имат сега. Видно е, че си вървят на посетители – и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Христо Иванов. Само едно е допустимо и то е, че президентските избори би трябвало да ги организира служебният вътрешен министър и служебното държавно управление на Румен Радев “, добави той.

Той добави, че в никой бранш служебното държавно управление не се оправя сполучливо, а ограниченията са закъснели.

" Целта е да има още един мандат за президента Радев. Не им би трябвало актуализация за изборите, за тях има пари. Слагат още веднъж напред пенсионерите, ние всеки месец давахме 106 млн. лева на всички пенсионери, пък не се хвалихме. Само след 5-6 месеца парите ще свършат и би трябвало да се покачат налозите, с цел да има пари за пенсии и заплати. Когато залагаш дълготрайни ограничения, би трябвало да кажеш кой ще е виновен за събирането на парите – тогава някой ще си отиде за Канада, различен за Англия и отново някой ще би трябвало да се оправя ", добави Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР