В петък австралийското посолство ми приготви паспорта. В понеделник копие

...
В петък австралийското посолство ми приготви паспорта. В понеделник копие
Коментари Харесай

Джок Полфрийман пред Сашо Диков: В момента не се чувствам като убиец

В петък австралийското посолство ми подготви паспорта. В понеделник копие беше показано на ''Миграция''. Българските управляващи лъжат, че няма паспорт. Паспорт има, той е изработен в петък. Задържането ми в лагера тук, съгласно доста хора не е законосъобразно. Единствената причина да затворят човек в Бусманци е да приготвят неговата депортация'', това съобщи предварително освободеният от пандиза австралийски жител Джок Полфрийман в просторно изявление за журналиста Сашо Диков. Разговорът сред двамата е извършен в лагера за мигранти в софийския квартал Бусманци, а неговото лъчение бе в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

ФАКТИ напомня, че наказаният за убийството на Андрей Монов през 2007 година Джок Полфрийман бе предварително освободен от съда, а това от своя страна провокира остри реакции от страна на фамилията на Андрей Монов и някои политически партии, които пробваха да политизират случая.

''Последният коментар от дирекция ''Миграция'' беше, че няма потребност да се купува билет, тъй като ще се изгубят пари поради възбраната ми за овакантяване на страната. Австралийските управляващи са опитвали среща с шефа на дирекция ''Миграция'', само че от дирекцията са отказали да приказват с представител на австралийското посолство. Само затворени порти са получили. Аз видях с моите очи, че паспортът ми е изготвен'', сподели Джок Полфрийман пред Сашо Диков по отношение на протичащото се с него през последните дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР