В петък, 28-и януари, в ЕвроДикоФ“:В какъв свят живеем! Как

...
В петък, 28-и януари, в ЕвроДикоФ“:В какъв свят живеем! Как
Коментари Харесай

Как медийните лайномети се задавят от гадост и зловоние по адрес на новата власт

В петък, 28-и януари, в „ ЕвроДикоФ “:

В какъв свят живеем! Как Джо Байдън конкурира Тошко Йорданов по „ каруцарси звук “ към публицистите. Как ви звучи „ тъп кучи наследник “?

А постоянно рошавият английски министър председател Борис Джонсън удари в земята Корнелия по гьонсуратлък по тематиката „ оставки “.

И нещо безусловно ново като род в предаването ни: необикновено есе за установената оставка на Корнелия. Какво споделя уставът? Какво сподели конгресът? Какво трябваше да каже конгресът? Всичко това в творбата на нашето репортерско „ острие “ Златина.

Как медийните лайномети се задавят от гнусота и зловоние по адрес на новата власт. Премиерски и министерски хомосекс, садо-мазо за любовници, а за шуробаджанащина да не приказваме. Какво да се прави до момента в който и подвластни, и самостоятелни медии мълчат? Коментар на информационния специалист Радослав Бимбалов.

Защо краят на Цацаров пристигна 4 години, а не 4 месеца след „ ЦУМгейт “…

Иван Гешев в Брюксел. Да се смеем ли или да плачем. След като Бойко Борисов два пъти се скри от препитване в Европарламента, май по-добре беше и Гешев да си беше останал в Турция…

Живак във кръвта, стая в държавна болница, оборудвана с микрофони и камери, три и половина години без обвинителен акт. Но за сметка на това с разсипано здраве и прокурор, за който втора седмица прокуратурата мълчи дали е разследван за корист с власт и закупуване на земи на занижени цени. И това е единствено дребна част от описа на адвокатката на Стайков Анна Попова…

Безпрецедентно! За първи път в правосъдната процедура ще бъде изработен опит непосредствено да бъдат наказани и санкционирани с 60 000 лева Иван Гешев и неговите заместници. Подробности от адв. Михаил Екимджиев по делото „ Баневи против управлението на прокуратурата “.

След дълго безмълвие шефът на ББР Цанко Арабаждиев: за положението на банката, за новите условия на кредитиране, за старите скандални заеми. И в действителност ли са големи заплатите на ръководството…

Журналисти на прицел: продължение на тематиката „ Борис Митов против шефът на Софийски градски съд Светлин Михайлов “. И още едно дело: предпазеният очевидец на прокуратурата Цветомир Найденов съди журналиста Георги Атанасов. В студиото – Атанасов с поразителни заключения за неговото следствие по отношение на държанието на медиите по огромния скандал.

Новата медийна комисия на Парламента желае да ревизира документите на Кошлуков, с които е кандидатствал за общоприет шеф. От екрана на БНТ1 той се изхвърли: „ да ревизират и втората ми диполома, в случай че желаят! “ На кой писмен въпрос обаче по тематиката за документите му Кошлуков трета година не дава отговор, а Съвет за електронни медии и Национален осигурителен институт се крият зад закона.

Бабикян и Хаджигенов отново стачкуват, отново против Гешев. Ако обаче новите не престават да се ослушват по тематиката за правосъдната промяна, скоро хорският яд ще се излее против тях.

Впрочем безгранична е наглостта на „ Възраждане “ (и някои от ИТН) по тематиката за „ документите “… А дали скоро няма да излезе през носа на обединението, в случай че Парламентът продължава да не взима крути ограничения против тези произволи?

За десерт: „ Опиумното трио “ с дисекция на типа на новата власт, за някои нови носове и нови задни части…

„ ЕвроДикоФ “ – петък – 20 ч.
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР