В петък, 1 юли 2022, Банско официално открива летния сезон,

...
В петък, 1 юли 2022, Банско официално открива летния сезон,
Коментари Харесай

Банско открива летния сезон на 1 юли

В петък, 1 юли 2022, Банско публично открива летния сезон, оповестиха от концесионера " Юлен " АД. Банско предлага през лятото доста спортни атракции, с които интензивно и здравословно да запълните времето си измежду чистия планински въздух. На Бъндеришка поляна ви чака дребен развлекателен комплекс, който включва кула за катерене, стрелбище, игрище за футбол на дребни малки врати, мини голф, човешки джаги и 400 метрова водна пързалка.

Пакетни цени за един ден:
Възрастен 50 лева Деца (от 8 до 12 години включително) 35 лева.
Пакетната цена включва: двупосочен билет за кабинков въжен превоз, еднократно втурване по лятна пързалка и пет спускания с туби в улей / BAG JUMP.
Пакетната услуга за деца от 8 год. до 12 год. /вкл./ може да се закупи и употребява единствено когато детето е с компаньон и против показване на документ, удостоверяващ възрастта на детето.

Пробвайте 400 метровата водна пързалка, която е най-дългата в Европа.





Цени за втурване по лятна пързалка:
Възрастни Деца от 8 до 12 години в това число 1 втурване 15 лева 10 лева 3 спускания 40 лева 25 лева Пакет от 6 спускания (може да се употребява от групи от 3 до 6 лица) 70 лева 45 лева Пакет от 9 спускания (може да се употребява от групи от 3 до 9 лица ) 95 лева 60 лева.
В цената на услугата е включено използването на хавлия.
Услугата едно втурване се валидира на еднократен билет или на гривна със чип, която е за многократна приложимост и за която се заплаща депозит 10 лв..
Услугата три или повече спускания се валидира на гривна със чип, която е за многократна приложимост и за която се заплаща депозит 10 лв..
Ползването на услугата се реализира при прецизното съблюдаване на разпоредбите за прилагане на оборудването и на инструкциите на обслужващия го личен състав.

Ползването на услугата от деца се реализира единствено, когато детето е с компаньон, който се е срещнал с разпоредбите за прилагане на оборудването.

Спуснете се по улея за тюбинг





Цени за втурване с туби по улей или BAG-JUMP:
5 спускания 15 лева 10 спускания 20 лева.
Ползването на услугата се реализира единствено с протектор и каска, при прецизно съблюдаване на разпоредбите за прилагане на оборудванията и на инструкциите на обслужващия ги личен състав.
Ползването на услугата от деца се реализира единствено, когато детето е с компаньон, който се е срещнал с разпоредбите за прилагане на оборудването.

Поиграйте мини-голф





Цени мини голф
1 игра 7 лева 2 поредни игри 10 лева Цена за счупен/изгубен стик 45 лева.
Цената за игра на мини-голф включва 1 бр. стик и 1 бр. топче.

Елате да покарате колело измежду чистия въздух и безбройните вело-маршрути с всякаква компликация.





Наем на велосипед:
1 час 10 лева 4 часа 25 лева.
Мини футбол (на човек)
1 игра с дълготрайност 20 мин. 6 лева.
Кула за катерене
Катерене с дълготрайност 20 мин.* 10 лева.
*Съоръжението може да се употребява от лица до 60 кг.

Надуваем палат - " тигър "
Продължителност 20 мин* 10 лева.
*Съоръжението може да се употребява от лица до 35 кг.
Капацитетът на оборудването разрешава то да се употребява от най-вече 28 деца (до 12 год.) едновременно.

Наем на триколка с ел. мотор
30 мин 20 лева 15 мин 15 лева.
В цената на услугата е включено използването на каска. Ползването на услугата се реализира единствено с протектор и каска, при прецизното съблюдаване на разпоредбите за ползванена триколкитеи на инструкциите на обслужващия ги личен състав.
ЦЕНИ НА БИЛЕТИ за КВЛ (кабина) годни от 01.07.2022 до 06.09.2022 ВЪЗРАСТНИ СТУДЕНТИ / УЧЕНИЦИ 13-19 год. (вкл.)/
ПЕНСИОНЕРИ ДО 75 ГОД. (вкл.) ДЕЦА 7-12 ГОД. (вкл.) ДЕЦА ДО 7 ГОД. /
ПЕНСИОНЕРИ от 76 ГОД. Кабина - двупосочен билет 30 лева 25 лева 20 лева 1 лева Кабина - еднопосочен билет 25 лева 20 лева 15 лева 1 лева Кабина - целодневна карта за велосипедисти 35 лева 31 лева 27 лева 1 лева Лифт Бъндерица 1 и 2 -
еднопосочен билет * 22 лева 20 лева 15 лева 1 лева Кабина (двупосочно)
за лица с увреждания 1 лева Кабина (двупосочно)
за лице, съпътстващо лице с увреждане, когато има право на такова 1 лева.
* За летния интервал групи над 20 души може да се транспортират с въжен превоз Бъндерица 1 и 2 единствено при направена най-малко един ден авансово поръчка в офиса на компания Юлен, намиращ се на Начална станция на Кабинкова въжена линия.
Тел. за информация: 0749/88942

ЦЕНИ НА СЕЗОННА КАРТА ЗА КАБИНКОВА ВЪЖЕНА ЛИНИЯ
Тези цени са годни единствено за летния сезон 2022, който е с дълготрайност от 01.07.2022 до 06.09.2022!
Вид карта Възрастни Студенти/Ученици 13-19 год. (вкл.)/Пенсионери до 75 год. (вкл.) Деца от 7 до 12 год. (вкл.) Деца до 7 год./Пенсионери над 75 год. Сезонна карта - лято 450 лева 300 лева 200 лева 50 лева.
В цените е включен Данък добавена стойност

Студентска карта/билет може да се закупи против показване на годна и заверена студентска брошура.

Ученическа карта/билет може да се закупи против показване на годна и заверена ученическа карта.

Лифт карта/билет за пенсионери може да се закупи против показване на предписание за разпределяне на пенсия/решение за пенсия/.

Билет за Кабина за лица с увреждания, може да се закупи против показване на годно Експертно решение, издадено от способен орган - ТЕЛK, НЕЛК, удостоверяващо степента трайно понижена работоспособност/вида и степента увреждане на съответното лице.

Билет за Кабина за лице, съпътстващо лице с увреждане, в случаите в които последното имат право на такова и това категорично е записано в ЕР, може да се закупи против показване на годно Експертно решение, издадено от способен орган -ТЕЛK, НЕЛК, удостоверяващо степента трайно намаленa работоспособност/вида и степента на увреждане на съответното лице и правото на непозната помощ.

Картата/билетът за деца до 7 год. може да се закупи и употребява единствено, когато детето е с компаньон и против показване на документ, удостоверяващ възрастта на детето.

Един възрастен може да съпровожда до 2 деца /до 7 години/. Периодът на годност на картата за деца до 7 год. би трябвало да подхожда с педиода на годност на картата на придружителя, като картата на придружителя не би трябвало да е с по-къс интервал от този на детската карта.

Картата/билетът за деца от 7 год. до 12 год. включително може да се закупи против показване на документ, удостоверяващ възрастта на детето.

Двупосочният билет за Кабинкова въжена линия може да се употребява и в двете направления в един и същи ден или в две разнообразни направления в обособени дни /без да се повтаря посоката/ до края на оповестения сезон.

Картата за велосипедисти включва и извозването на велосипеда с кабината.

Сезонната карта за лято 2022 год. дава опция притежателят ѝ да употребява КВЛ за целия интервал на летния сезон. Сезонната карта съдържа име, фамилия и фотография на ползвателя ѝ и се валидира на чип карта /пластика/, за която се заплаща 5 лева депозит.
Операторът си резервира правото да трансформира датата за начало и завършек на сезона според от метеорологичните условия и други форсмажорни условия. Също си резервира правото да трансформира цената на въжен превоз картите и билетите при настъпване на справедливи аргументи, водещи до увеличение на разноските за предоставяната услуга /промени в цената на ел. сила, горива и др./.
За летния интервал групи над 20 души може да се транспортират и с въжен превоз Бъндерица 1 и 2, при направена най-малко един ден авансово поръчка в офиса на компания Юлен, намиращ се на Начална станция на Кабинкова въжена линия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР