В петъчния ден Григор Димитров ще се стреми към нова

...
В петъчния ден Григор Димитров ще се стреми към нова
Коментари Харесай

Димитров срещу Де Минор на четвъртфинал в Ротердам


В петъчния ден Григор Димитров ще се стреми към нова победа на ATP 500 шампионата в Ротердам. Първата ни ракета ще се изправи против международния №25 Алекс Де Минор, а мачът е втори в програмата на централния корт.

Това обаче е единствено един от множеството завладяващи конфликти в днешния ден, коефициентите за които можете да видите на

Предстоящият дуел ще бъде четвърти сред Димитров и Де Минор, като досега салдото е 2-1 в интерес на австралиеца. Осминафиналистът от Australian Open е считан за любимец с коефициент от, до момента в който ставката за победа на българския тенисист е.
Централен корт, начало в 12:00 Коефициенти
Гласпул/Хелиоваара – Бопана/Ебдън *
Не преди 14:00 ч.
Григор Димитров – Алекс Де Минор /
Даниил Медведев – Феликс Оже-Алиасим /
Гонзалес/Роже-Васлен – Додиг/Крайчек *
Не преди 20:30 ч.
Яник Синер – Стан Вавринка /
Гис Брауер – Талон Грийкспур /



Днес е ден за четвъртфинали и в Буенос Айрес. Вторият подложен Камерън Нори ще открие програмата с мач против Томас Ечевери, а оглавяващият схемата Карлос Алкарас ще се изправи против Душан Лайович. От своя страна Лоренцо Музети ще опита да преодолее Хуан Пабло Варияс.



В Делрей Бийч също ще забележим в деяние двамата топ сложени в лицето на Тейлър Фриц и Томи Пол, които ще играят надлежно против Емилио Гомес и Денис Кудла.



Много забавно ще бъде и на WTA 500 шампионата в Доха, където Мария Сакари ще се изправи против Джесика Пегула, а в другия полуфинал Ига Швьонтек ще опита да продължи отбраната на купата против Вероника Кудерметова.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР