В петъчната вечер гости в Панорама по БНТ бяха правосъдният

...
В петъчната вечер гости в Панорама по БНТ бяха правосъдният
Коментари Харесай

Политолог разказа за атаката с яйца срещу него

 В петъчната вечер посетители в " Панорама " по Българска национална телевизия бяха правосъдният министър и политологът доцент Стойчо Стойчев. След края на предаването протестиращите чакаха министър Ахладова, само че тя по този начин и не се появи.

Политологът доцент Стойчо Стойчев обаче не съумя да избяга от националното неодобрение. След предаването " Панорама " той резервира безмълвие и бързо напусна региона на малкия екран, а по него летяха яйца.

" Попитах служителите на реда дали би трябвало да изляза, какво да направя и те ми споделиха: Излизай, излизай, няма ужасно, тук са пристигнали хората да стачкуват против министърката... и сега, в който излязох от парадния вход на телевизия, те започнаха да ме освиркват, да ме хулят, да ме псуват. Отнесох в гърба няколко удара с яйца. И в един миг на " Орлов мост " се отхвърлиха да ме гонят. Това са безусловно непознати за мен хора, които видях толкоз доста ненавист към мен, тя несъмнено не е лична, в един миг просто човек прегрява и желае да си излее някъде гнева. Пак споделям необичайно, тъй като нито съм политик, нито съм обществена служба, нито от мен зависи някой ", разяснява доцент Стойчев пред Bulgaria ON AIR.

В средата на август Стойчев стана участник в блокадата на кръстовището пред Румънското посолство. В опит да премине през булеварда сред него и протестиращите се стигна до словесни конфликти. На живи предавания в интернет се видя непристоен жест от негова страна. Именно тази преживелица може да е и повода за снощните дейности на стачкуващите пред Българска национална телевизия, разяснява политологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР