В Перник обстановката е доста по-спокойна и радостна след намирането

...
В Перник обстановката е доста по-спокойна и радостна след намирането
Коментари Харесай

Кметът на Перник проговори за организацията по издирването на Сашко

В Перник ситуацията е много по-спокойна и радостна след намирането на Сашко. След като схванаха положителната вест в събота, хората се прегръщаха по улиците и същинска еуфория обзе доброволците.

" Аз толкоз щастливи лица на едно място както видях в събота не съм виждал от дълго време. Усеща се успокоение и невероятна положителна сила. Перничани показахме, че можем да бъдем необикновено сплотени и да се обединим към дела, в действителност показахме на цяла България по какъв начин би трябвало да се работи в такава обстановка ".

Кметът благодари на хилядите доброволци от цяла България и акцентира, че рядко се вижда да идват хора от другия завършек на България, стимулирани да оказват помощ на детенце, което са го приели като свое.

Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в увери, че ще се работи по обезпечаването на помощни средства за следене на хора с аутизъм или деменция.

" Знаете, че тези дечица мъчно понасят по себе си гривни, тъй че би трябвало да се мисли за проследяващи устройства, които да не ги нервират, тъй като в такива обстановки това ще улесни намирането на дете или на възрастен човек. Община Перник стартира да работи тази посока и в доста къси периоди ще подпомогнем близки и родственици на хора, които имат потребност ".

Една такава обстановка би трябвало да ни учи по какъв начин да постъпваме по-добре, само че организацията в действителност беше на доста високо равнище, съобщи Владимиров. Вчера кметът е разговарял с бащата на Сашко и споделя, че и той, и детето се усещат добре

" Бащата звучеше напълно друго, обикновено е, при него бушуваха страсти. Вчера звучеше добре. От каквото имат потребност, община Перник ще застане до тях, дай Боже всичко да върви, детенцето да е крепко и да се усмихва от ден на ден в идващите дни ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР