В периода от 23 септември до 7 октомври експерти от

...
В периода от 23 септември до 7 октомври експерти от
Коментари Харесай

Започват проверки на енергийните обекти за работа през предстоящия есенно-зимен сезон

В интервала от 23 септември до 7 октомври специалисти от Министерството на енергетиката ще ревизират готовността на енергийните обекти за работа през идния есенно-зимен сезон, оповестиха от ведомството.

Проверките се правят за шеста поредна година, като задачата е да се минимизират неподходящите последици от естествени бедствия и повреди, прецизират от министерството.

Експертите ще се срещнат с стратегиите за спешно обмисляне и плануваните действия по материално-техническото обезпечаване на есенно-зимния интервал 2019-2020 година на "Електроенергиен систематичен оператор " ЕАД, "Електроразпределение Юг " ЕАД, "Електроразпределение Север " АД и "ЧЕЗ Разпределение България " АД.

В интервала от 23 до 25 септември ще бъдат тествани обекти на "ЕСО " ЕАД и "Електроразпределение Север " ЕАД в региона на Варна, Балчик, Каварна и Добрич. От 28 до 30 септември инспекцията ще обхване обекти на "ЕСО " ЕАД и "ЧЕЗ Разпределение България " АД в Костенец, Ихтиман, Самоков, Долна Баня, Елин Пелин; а от 5 до 7 октомври - на "ЕСО " ЕАД и "Електроразпределение Юг " АД в Карлово, Калофер, Казанлък, Сопот, Павел Баня и Баня.

Резултатите от инспекциите ще бъдат направени до 21 октомври 2020 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР