В периода 14-22 януари в германския град Щутгарт отново след

...
В периода 14-22 януари в германския град Щутгарт отново след
Коментари Харесай

България участва на най-голямото туристическо изложение за масова публика в света – CMT в Щутгарт

В интервала 14-22 януари в немския град Щутгарт още веднъж след двугодишно спиране се организира интернационалното туристическо ревю CMT (Caravan – Motor – Touristik).

За девет дни ревюто се посещава приблизително от към 300 хиляди гости, което го подрежда на водещо място измежду туристическите изложби в света, предопределени за крайния клиент. По данни на уредниците тази година ползата от страна на изложителите е голям: над 1600 от 100 страни, като са резервирани всичките 120 хиляди квадратни метра изложбена повърхност. Тази година страна сътрудник е Монголия. Туристическият панаир, отдаден на къмпингите, караваните и свободното време, се добавя от съпътстващите изложби за колоездене, пешеходен туризъм, голф, уелнес и круизни пътувания.

Българският щанд е на повърхност от 40 кв. м, на който дружно с Министерството на туризма тази година вземат участие Албена Тур ЕАД, Община Варна и „ Camperisimo “. През първия уикенд на ревюто ползата към България е голям. Запитванията са главно за морски почивки, благоприятни условия за обиколни пътувания, колоездене, планински преходи, рехабилитация и уелнес и други

Туристическият панаир CMT се организира обичайно през средата на месец януари, когато са още в действие ранните записвания за идния летен сезон и доста от германците възнамеряват почивката си точно в този интервал.

Желанието за пътешествия и пътешестване на германците е голямо. Публиката, която се стопира на българския щанд, в по-голямата си част не познава България и желае тази година да я посети. Целенасочен е ползата от сегмента фамилии с деца и 55+, които желаят да комбинират морска отмора с еднодневни културни направления или обиколни пътувания. Множество са запитванията към опциите за къмпингуване, голф, колоездене, винени дегустации, СПА и уелнес. На част от декора на щанда са изобразени Белоградчишките скали, които провокират голям интерес измежду немската аудитория. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР