В периода 11-13 септември 2020, в Копривщица се проведе #BeActive

...
В периода 11-13 септември 2020, в Копривщица се проведе #BeActive
Коментари Харесай

АРБС проведе #BeActive уикенд в Копривщица

В интервала 11-13 септември 2020, в Копривщица се организира #BeActive уикенд – Училищен парк фест „ Дишам свободно “, проведен от Асоциация на българите боледуващи от астма, алергия и ХОББ /АББА/, Асоциация за развиване на българския спорт /АРБС/, Независима театрална компания " Празното пространство " и Неделно учебно заведение при храм " Рождество Христово " - София, със съдействието на Борис Подгорски, общински консултант и Община Копривщица.

В двора на остарялото учебно заведение в Копривщица децата на града имаха опция да се включват в спортни игри и просветителни работилници, които имаха за цел подсилване на физическото, психическото и прочувствено здраве на децата.

Работилница за физическа интензивност и белодробно здраве включи щафетни и обичайни игри навън за деца от 5г. до 12г и младежи от 13г. до 19г., които се организираха в границите на план #Back2Track, който има за цел включване на физически неактивни деца и младежи в спортни интензивности, а в музикално-театралната работилница за деца от 4 година до 14г. се включи актрисата Надежда Панайотова, дала своя глас на едни от най-любимите анимационни герои на Уолт Дисни на български език (Елза от Замръзналото кралство, Маринет от Калинката и Черния котарак, Рапунцел от Рапунцел и разбойника).

Децата се включиха и в детската благотворителна самодейност „ Спаси икона “ на Неделното учебно заведение при храм „ Рождество Христово “ с Велина Андонова, магистър по богословие. Представена беше книжката „ Дишам свободно “, издадена взаимно от АББА и АРБС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР