В периода 1 – 3 април 2019 г. в Благоевград

...
В периода 1 – 3 април 2019 г. в Благоевград
Коментари Харесай

Национално събрание на Българския младежки Червен кръст

В интервала 1 – 3 април 2019 година в Благоевград ще се организира Националното заседание на Български юношески Червен кръст (БМЧК) - най-голямата младежка доброволческа организация у нас, получила високо интернационално самопризнание, с над 8 000 членове и доброволци, съобщи БГНЕС.
На форума се чака да участват повече от 100 членове от цялата страна. Откриващото съвещание на Националното заседание на БМЧК ще се организира на 01.04.2019 година от 16:00 ч. в аудиторията на Балкански научен център към Американски университет, Благоевград.
Националното заседание ще протече в две елементи. На 1 април ще бъдат прегледани и подложени на гласоподаване доклад за активността на организацията за миналата за миналия мандат (2017-2019) и доклад на Комисията по сходството. За 2 април предварителният дневен ред включва избор на управителни органи на младежката организация, включително избор за Председател на БМЧК, членове на Изпълнителния съвет и Съветник по сходството. В този ден е планувано също приемане на годишен проект за активността на БМЧК през 2019 година и Насоки за развиване на активността на БМЧК до 2021 година
В съвещанията на Националното заседание ще вземат участие ръководителят на БЧК – акад. Христо Григоров, зам.-генералният шеф на БЧК - доктор Славита Джамбазова, шефът на Секретариата на Областната конструкция на БЧК - Благоевград – Йорданка Стойчева, сътрудници и съидейници на организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР