В Пазарджик започва делото срещу 18-годишния Николай Райчев, който на

...
В Пазарджик започва делото срещу 18-годишния Николай Райчев, който на
Коментари Харесай

В Пазарджик започва делото срещу убиеца на 21-годишния Ангел

В Пазарджик стартира делото против 18-годишния Николай Райчев, който на 29 септември предходната година умъртви грубо с нож 21-годишния Ангел Здравков. Почерненото семейство ще упорства за заслужено наказване. Близките другари на Ангел желаят също правдивост. Те застанаха пред камерата на bTV с детайлности за случая и обясниха, че двете момчета не са се познавали персонално.

Те бяха единствено на „ здравей, здрасти ". Не са комуникирали, не са били другари, споделят околните на убития юноша.

Спречкването е поради момиче, а то обяснило пред приятелите на починалия, че има взаимоотношения единствено с Ангел. Те обаче настояват, че момичето се е срещало и с двамата.

Приятелите на Ангел също така считат, че нещо се прикрива, защото и ножът, с който е прободен смъртоносно младият мъж не е открит към момента.

Окръжната прокуратура образува досъдебно произвеждане и повдигна обвиняване на Николай Райчев за преднамерено ликвидиране.

По-късно беше променено в ликвидиране по изключително непосилен метод, което последва след тройната правосъдна здравна експертиза, където излиза наяве, че в действителност Ангел Здравков е умрял в резултат на две прободно прорезни рани - едната в бедрото, другата в корема.

Семейството на Ангел и приятелите му ще са в правосъдната зала и ще се видят с килъра Николай Райчев. Първото съвещание е за убийството на 21-годишната Здравков, в което досега не е ясно по какъв начин се е стигнало до този съдбовен случай.

По делото се чака да бъдат разпитани 30 очевидци.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР