В първото си публично изявление, след като бе съобщено, че

...
В първото си публично изявление, след като бе съобщено, че
Коментари Харесай

Камала Харис похвали качествата на Джо Байдън и отдаде почит към жените

В първото си обществено изказване, откакто бе обявено, че е набрал над нужния брой електорални гласове, Джо Байдън показа пред свои поддръжници в Уилмингтън, щата Делавър, своята подгласничка Камала Харис, предадоха Ройтерс, ДПА и АП.

Харис ще бъде първата жена, първата чернокожа американка и първата американка с индийски корени, която ще бъде вицепрезидент на Съединени американски щати, означиха организациите, представени от Българска телеграфна агенция.

В авансово готова тирада тя съобщи, че Байдън е имал "смелостта да унищожи една от най-значимите бариери " в страната и да подбере жена за кандидат-вицепрезидент. Харис окачестви изборната победа като "възвестяване на нов ден за Америка " и сподели, че гласоподавателите са отправили ясно обръщение с вяра за "единство, благовъзпитание, просвета и също истина ". Избраната за вицепрезидент похвали бъдещия си началник като "изцелител ", "обединител ", "преминал тествания " и "стабилен ".

В речта си 56-годишната Харис, която е сенатор от Калифорния, регистрира заслугите на дамите и изключително на чернокожите дами. "Тази вечер аз си мисля за тяхната битка, тяхната решителност и силата на тяхното просветление ", сподели тя, облечена в бял костюм в чест на активистките за изборни права на дамите. "Аз може да съм първата жена на този пост, аз няма да съм последната ", предсказа Камала Харис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР