В първото издание на рубриката Рискови футболни прогнози успяхме да

...
В първото издание на рубриката Рискови футболни прогнози успяхме да
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти за днес

В първото издание на рубриката " Рискови футболни прогнози " успяхме да запишем 1 от 3 познати, което не е малко, само че се надяваме в идващите дни да покажем и по-добра успеваемост. Ето ги предложенията за през днешния ден:

16:30 часа: Щутгарт - Майнц 05 (от The Dalai Lama)
Щутгарт приема Майнц 05 в следващ мач от 18-ия кръг в Германия, а двата тима обичат да вкарват, само че и да позволяват голове.
Афинитетът в офанзивата е в действителност голям и за двата отбора, а първата среща за календарната година подготвя и линиите на терена да не са на високо равнище. Именно по тази причина може да се заложи, че ще има повече голове на „ Мерцедес-Бенц Арена”. У дома Щутгарт съвсем не „ пропуска” да не допусне гол, до момента в който Майнц обича да санкционира съперниците в личните му леговища. Именно по тази причина може самоуверено да погледнем към пазара над 3,5 гола в уеб страницата 7777.bg – коефициент 3,60 .
Рискова прогноза: над 3,5 гола на Щутгарт и Майнц 05 (3.60 коефициент)
17:00 часа: Манчестър Юнайтед - Брайтън (от Mr. Corner)

" Червените дяволи " посрещат на " Олд Трафорд " един от най-коварните противници за тимовете от топ 6. Брайтън сподели неуместен жанр на игра както за Ливърпул в последния кръг, по този начин и против тимовете на Арсенал, Челси и Евертън през декември. " Чайките " играят стилен футбол в защита, който се оказа непробиваем за редица тимове, а това надали ще бъде доста по-различно на " Олд Трафорд ". Въпреки това " алените " се намират в мощна форма и надали ще позволен изненада във връзка с крайния резултат.
Рискова прогноза: Манчестър Юнайтед и под 2.5 гола (3.30 коефициент).
21:30 часа: Интер - Сасуоло (от The Dalai Lama)
Интер посреща Сасуоло в следващия мач от вълнуващия 20-и кръг в Серия А. Гостите обичат да играят на „ Джузепе Меаца” без значение дали конкурент им е Милан, или както в този случай – Интер.
„ Неровердите” са в серия от две следващи загуби, като те може и да сложиха завършек на упоритостите им за европейските места. Въпреки това Сасуоло има упоритости да се пребори за място в Лига Европа, а това минава през наложителен „ триумф” в Северна Италия. Почти при всяка аудиенция на Сасуоло в Милано тимът открадва нещо, като това не се случваше единствено в първите сезони на отбора в елита. Интер пък се намира в страховита серия, но проблемите със Сасуоло не стопират. „ Нерадзурите” имат единствено един триумф в последните осем мача с съперника. Считаме, че тази традиция ще продължи, а Сасуоло ще вземе най-малко точка на „ Джузепе Меаца” – Х2.
Рискова прогноза : Равенство или Сасуоло (3.05 коефициент)
Съветът ни е да играете мачовете по настрана или в колонка " трикси ". Общият коефициент от 3-те събития е 36.23, като можете да се възползвате и от бонус 100% първи депозит до 100 лв. .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР