В първия уикенд на юни (4 и 5 юни) от

...
В първия уикенд на юни (4 и 5 юни) от
Коментари Харесай

Безплатни обиколки по следите на времето в Стара Загора този уикенд

В първия уикенд на юни (4 и 5 юни) от 10:00 часа ще се проведат безвъзмездни обиколки по следите на времето в Стара Загора под надпис „Имало едно време по вършиме улици“. Началните спирки на завладяващите пътешествия е Туристически информационен център.

Градският откривател и лекар по обществена антропология Мария Славчева ще ни върне обратно във времето и ще ни опише за някои от най-интересните места в града. Посетителите ще имат опция да схванат малко повече за търговията през 20- те и 30-те години на предишния век. Някои от най-смелите участници ще се впуснат във вълнуващо предизвикателство, в което най-важно ще се окаже умеенето да се пазарят.

Местата в групите са лимитирани до 20 индивида. Записването ще бъде прекратено при постигане на лимита за всяка група. За 5 юни – минимумът за група е 8 индивида, при по-малко записани, турът няма да се състои.

Инициативата на Община Стара Загора и Туристически информативен център Стара Загора под надпис „ Стара Загора – неразказани истории по вършиме улици “ се реализира благодарение на Регионален исторически музей – Стара Загора и Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора.

Желаещите да се запишат като последват линка към формата за записване: ; позвънят на телефон: 042/ 62 70 98 или отидат на място в Туристически информативен център (бул. “Руски “ № 27).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР