В първия учебен ден - 15 септември Райфайзенбанк отвори с

...
В първия учебен ден - 15 септември Райфайзенбанк отвори с
Коментари Харесай

Райфайзенбанк откри два нови офиса в София и Хасково

В първия образователен ден - 15 септември Райфайзенбанк отвори с празнично въодушевление и изненади за всички клиенти два нови офиса в София и Хасково. Офисът в София се намира в кв. Борово на бул. „ Тодор Каблешков “ 18, а този в Хасково на площад „ Свобода “ 7. По време на формалното разкриване, лентата на новия клон в Хасково бе прерязана от изпълнителния шеф на банката Ани Ангелова, Ивелина Петкова, районен управител Корпоративно банкиране и Лозан Ранков, районен управител Банкиране на дребно за район „ Южен-Централен “. Заедно с новите клонове банката обслужва клиентите си в София посредством мрежа от 44 офиса, а клоновете й в цялата страна са 135.

„ Новооткритите офиси са построени с мисълта за още по-удобно, качествено и професионално обслужване на клиентите ни “, разяснява изпълнителният шеф на банката Ани Ангелова. „ Продължаваме да влагаме в разширение и възстановяване на мрежата от офиси, защото това е главното място, в което се срещаме персонално с клиентите си “, добави тя.


Офисите на Райфайзенбанк в цялата страна оферират банкови услуги за физически лица, включващи заеми за дребния и междинен бизнес, потребителски и ипотечни заеми, депозити, разплащателни сметки и карти за жители и компании, онлайн банкиране, валутни интервенции и покупко-продажби с скъпи бумаги, както и обслужване на корпоративни и институционални клиенти, дребни и междинни предприятия, интернационалните парични преводи, услугите на дъщерните сдружения на Райфайзенбанк.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР