В първия си мач след Аустрелиън Оупън Новак Джокович определо

...
В първия си мач след Аустрелиън Оупън Новак Джокович определо
Коментари Харесай

Джокович след загубата: Сякаш играех първи мач на тура

В първия си мач след Аустрелиън Оупън Новак Джокович определо изпитваше физически усложнения и в последна сметка загуби в три сета от японеца Таро Даниел.

Сензация: Японец изхвърли Джокович от Индиън Уелс

След присъединяване си в Мелбърн Ноле претърпя хирургическа намеса на десния лакът и бързо се завърна на корта, само че несъмнено не съумя да покаже това, на което е кадърен.

След дуела Джокович призна, че се е чувствал необичайно на корта. "За мен беше като че ли играя първия си мач на тура. Много необичайно. Имам поради, просто изцяло изгубих ритъма си, всичко. Имах и проблеми със здравето в последните седмици. "

"Бях признателен още веднъж да бъда на корта толкоз бързо след интервенцията. Но в това време, въобще не се усещах добре. "

"Очевидно в последните 9 месеца изиграх единствено няколко мача, към момента мозъкът ми се бори с това, дали съм здрав или не. Въпреки че не усещаш болежка, към момента мислиш за нея, тъй като е нещо, което усещах и ме мъчеше за повече от 2 години. "

Джокович въпреки всичко остава положително въодушевление след проваляне. "Дори не трябваше да бъда тук поради интервенцията, която беше преди единствено 5-6 седмици. Но се възвърнах доста бързо и се приготвих. Просто съм благополучен, че съумях да се възстановя толкоз бързо след интервенцията и да бъда на корта. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР