В първия работен ден след безпрецедентното спиране за 5 часа

...
В първия работен ден след безпрецедентното спиране за 5 часа
Коментари Харесай

Генералният директор на БНР: Никой не е спирал програма ”Хоризонт”

В първия работен ден след невижданото прекъсване за 5 часа на излъчването на стратегия ”Хоризонт ” генералният шеф на БНР Светослав Костов разгласи на изключително Общо заседание на Радиото, че никой не е спирал програмата.
" Никой не е спрял програмата. Има докладна от шефа на дирекция " Техника " преди няколко дни поради проблемите. Абсолютно решението на господин Пламен Костов за тип профилактика беше подркепено ".

Костов разгласи, че също в петък е имало съвещание на Управителния съвет, тъй като е бил последният период за внасяне на проектобюджета на БНР.

" Няма, както в предходни години да бъдат залагани пари за поправки, за финансови разноски. Ще желаеме от Министерство на финансите 25 % нарастване на заплатите на чиновниците в БНР ". Костов разгласи, че до края на седмицата ще бъде одобрен устав за етичните правила в БНР.

В същто време прокуратурата разгласи, че инспекцията, която основният прокурор разпореди за прекъсване на излъчването на стратегия " Хоризонт " към момента не е завършила. Зам.-главният прокурор Иван Гешев заяви, че в най-кратки периоди прокуратурата ще разгласи резултата от работата по случая. По думите му през днешния ден наблюдаващият прокурор от ВКП ще проучва с ДАНС всички обстоятелства и условия, които са предоставени да бъдат тествани.

Очаква се информацията да бъде предоставена най-рано през днешния ден, най-късно в петък.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР