В първия по рода си Майна Town Weekend, който ще

...
В първия по рода си Майна Town Weekend, който ще
Коментари Харесай

Задава се Майна Town Weekend

В първия по рода си Майна Town Weekend, който ще се организира от 15-ти до 17-ти септември. На пет местоположения в града пловдивчани и посетители на града ще имат опция да се забавляват в тематични спотове, които ще показват градските хора и просвета.

Майна Town Weekend е еволюция на всичко, което списанието демонстрира на своите страници през последните две години и половина. Темите, създателите, гостите и събитията в града излизат от рубриките на списание Майна town, и се придвижват онлайн в града. Обединени в пет водещи тематики, в границите на три поредни дни ще се проведат редица събития, които ще срещнат градските хора с иноватори, спортисти, деятели за био и зелен свят, актьори, представители на ърбан и съвременна просвета, геймъри, музиканти и още, и още. Заедно ще създадем нашият  Майна Town Weekend.

Зелено, Майна   локация:………

“BG Бъди Активен ” и водещи екологични организации ще проведат уъркшопи и просветителни начинания по екология. Производствените предприятия от индустриалните зони ще показват своите интегрирани зелени политики, Zero E и зелени нововъведения. Посетителите на слот Зелена Майна ще имат опция да посетят Базар Капана – пазара за биологични артикули от местни производители. Ритъма на събитието и положителното Майна въодушевление ще се поддържа от DJ set “Нема DJ ”. За феновете на качественото кино, то ще е Под звездите с безвъзмездна прожекция на “Тичам към теб ”.

Maina Vibes & Биротерапевтична , локация……….

Крафти бирите на Биротерапия събират на една “маса ” феновете на хубавата бира и музика. Майните и посетители на града ще слушат онлайн осъществяванията на Little Big Band, Сърмата и Оркестър с Име, Акускустик и запаметяващи Майна Vibes музикални селекции от разнообразни DJ.

MainaTech & The Future of Work & Ailyak с The Recursive и Storytelling Studio , локация ….

Древните улици на града срещат срещат новото през днешния ден – технологии, нововъведения, изкуствен интелект, обучение и предприемачество. Събитие, което среща хора от университети, бизнес, юношески организации и айляци от близо и надалеч, с цел да си приказват измежду вековните мозайки и високотехнологични джаджи. Ще приказват сполучливи хора от местни, национални и международни компании, ще приказват хора с специалности от предишното и такива на бъдещето. Айляк зоната ще се добави с интерактивна полемика за Пътя на Героя, когато всеки ще взе участие и ще споделя своя път.

Спортна Майна , локация ….

Decathlon кани всички спортни майни на терените си с цел да мерят сили в разнообразни надпревари и свободни игри. Спортни звезди и почитатели на спорта, фамилии, дребни и по-големи деца дружно ще вземат участие в ТриМайнатлон с награди. Вечерта е непокътната за Кино под звездите и безвъзмездни прожекции.

Майна Арт и Татуирани коли , локация………..

YouTube реалитито „ Татуирани коли “ демонстрира най-щурите осъществени хрумвания, създателите им и среща комиксите от списанието с всички майни из града. Покана за танц вършат Бар Пощата, които две от вечерите (петък и неделя) ще са сцена за танцьори на стиловете Break dance и Swing, в съботната вечер ще чуете онлайн Виктор Стамболов и DJ Маш Митак.

Подробности за събитията и участниците в трите дни Майна Town Weekend ще намерите с програмата, на интернет страницата https://mainatown.bg/events/   и на страниците на списание Майна town, което ще намерите на обичаните си градски места след 1 септември.

Майна Town Weekend е част от стратегия “НАСЛЕДСТВО 2023 “ на Общинска фондация “Пловдив 2019 ” и се осъществя с медийното партньорство на Viber, Под Тепето и Lost in Plovdiv. Събитието се провежда в партньорство с Decathlon, Биротерапия, the Recursive & Storytelling Studio, Бар Пощата, Базар Капана, BG Бъди Активен и Кино под звездите, и общителната поддръжка на Епископска Базилика на Филипопол и Cooolbox, които обезпечават интернет връзката на всички местоположения на събитието.

Майна Town Weekend е твоето събитие, заповядай с цел да бъдем дружно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР