В първия месец на 2021-а година абонатите на Xplore TV

...
В първия месец на 2021-а година абонатите на Xplore TV
Коментари Харесай

„Тенет“, „Ние, мечоците: Филмът“ и „Висока нота“ са сред акцентите в А1 Видеотека през януари

В първия месец на 2021-а година клиентите на Xplore TV още веднъж ще имат разполагаем забавни кино заглавия в А1 Видеотека, с които да се забавляват в уюта на своя дом. Сред тях са нашумелият sci-fi екшън „ Тенет “, увлекателната анимация „ Ние, мечоците: Филмът “ и „ Висока нота “.

Почитателите на научната фантастика и екшън жанра ще бъдат запленени от „ Тенет “. Филмът с режисьор и сценарист Кристофър Нолан споделя по какъв начин в битката си за спасението на света от Трета международна война, Героят е въоръжен единствено с една кодова дума – „ Тенет “. Мисията му го въвлича в мътните и рискови води на интернационалния шпионаж.

Това, пред което се изправя Героят, е нещо изцяло непознато – пътешестване във времето, от което зависи ориста на целия свят. Звездният актьорски състав на екшън-трилъра включва звезди като Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Димпъл Кападия, Майкъл Кейн и Кенет Брана.



„ Ние, мечоците: Филмът “ дава обещание да притегли пред екрана освен децата, само че и родителите измежду феновете на Xplore TV.

Филмът е озвучен на български език и споделя историята за любовта на мечките към храната и известните видеоклипове, която е излязла отвън надзор. Колкото и да се пробват да се впишат, мечоците вършат повече бели, в сравнение с положително усещане и скоро съгражданите им стартират да недоволстват. Търпението на хората се изчерпва, когато жадни за внимание, мечоците прекъсват тока на целия град.

Това довежда до появяването на сътрудник Троут от Националния надзор за дивата природа (НКДП). Решени да не се помиряват с това, а да останат семейство, трите мечки поемат към Канада, където се надяват да намерят нов дом. „ Ние, мечоците: Филмът “ е фамилна история с детайли на "екшън " - гонене с полицията и НКДП, това е филм за приемането на разликите и това, което ни прави семейство.

Друг от акцентите в селекцията на Xplore TV през януари е „ Висока нота “, който показва историята на певицата Грейс Дейвис (Трейси Елис Рос) - суперзвезда, чийто гений и его са достигнали невъобразима висота.



Маги (Дакота Джонсън) е нейният отруден персонален помощник - съвършена в осъществяването на всичките си задания. Тя към момента преследва детската си фантазия - да стане музикален продуцент. Когато мениджърът на Грейс (Айс Кюб) я слага пред избор, който може да промени кариерата й, Маги и Грейс създават собствен проект, който пък може да промени живота им вечно.

Зрителите на А1 Xplore TV могат да се насладят на всеки от първокачествените филми с кристална картина и професионален превод и надписи. В А1 Видеотека потребителите могат елементарно и комфортно да търсят измежду разнообразните заглавия.

С времето платформата се приспособява към техните желания и с помощта на AI извежда на напред във времето персонализирани рекомендации съгласно техния усет.

През 2020-а A1 Xplore TV завоюва наградата „ Продукт на годината 2020 “ в категория „ Интерактивна телевизия “ в влиятелния международен конкурс за нововъведения въз основата на изследване, извършено от Nielsen International измежду 2000 консуматори в България.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР