в първия мач от плейофите и практически си гарантира участие

...
в първия мач от плейофите и практически си гарантира участие
Коментари Харесай

Треньорът на Аякс: Чудесно гостуване, надявам се и в реванша да стане добър мач

в първия мач от плейофите и на практика си подсигурява присъединяване в групите на Лига Европа.

Старши треньорът на гостите Морис Стейн похвали успеваемостта на своя тим, само че не пропусна да каже много хубави думи и за българите.

" Да, в действителност отлично посещение. Просто от началото на дуела ни знаехме, че Лудогорец е добър тим. Ние ги видяхме по какъв начин играят против Астана. Начинът, по който играят, наподобява малко като нидерландската школа 4-3-3. Да, това пък бяха нашите първи мачове в шампионата и имахме много шансове. Днес вкарахме първите три положения, които създадохме. Така видяно, сме доста щастливи ", сподели Стейн.

Помолен да оцени разградчани, експертът изясни: " Мисля, че Лудогорец имат доста бързи и положителни нападатели. Пресират високо. Имахме опция да отнемем високо топката при първото попадение и се веселя, тъй като това е нещо, което бяхме говорили с играчите ".

За Мохамед Кудус, който през днешния ден вкара три гола, само че името му се върти в пространството като евентуален произлязъл трансфер, той изясни: " Да, той е един от най-хубавите ни играчи – вкарва попадения, дава асистенции и може да играе на доста разнообразни позиции. Страхотен темперамент е. Ще бъде огромна загуба за нас и за жалост считам, че той ще напусне клуба ни. Не е договорка, която към този момент е реалност, само че е близо. Страхотно е, че такива играчи идват в Аякс, развиват се и си потеглят. Може би през днешния ден в България той изигра последния си мач за Аякс ".

" За реванша? Искаме да изиграем добър мач, както направихме през днешния ден. Ние почитаме Лудогорец, тъй като играхме против тим, който е 12-кратен първенец за 12 следващи години. Много пъти са били в Шампионската лига. Добър състав са и ние ги оценяваме като такива. Но когато играем против тях и на реванша, се надяваме отново да стане добър мач ", приключи треньорът на нидерландския отбор.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР