В първия ден от тази седмица не се очаква силен

...
В първия ден от тази седмица не се очаква силен
Коментари Харесай

Кога ще свърши мартенската зима? Ето какво казват синоптиците

В първия ден от тази седмица не се чака мощен вятър , научихме от прогнозата за времето по . Термометрите в топлата част на деня ще са в интервала от 2 до 7 градуса с най-високи стойности в Югоизтока и по долината на река Струма, където преваляванията денем ще са от дъжд.

В планините снеговалежите ще продължат с краткотрайни спирания съвсем във всички планински масиви, само че най-много в Рило-Родопската област. Вятърът от последните дни, както и новата снежна завивка, са причина на нараснала лавинна заплаха там, където вятърът е оформил “снежни дъски”. Остава студено с дневни температури до минус 7 - минус 8 градуса по високите елементи.
 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
Почти до края на седмицата облачността ще е с краткотрайни разкъсвания и краткотрайни снеговалежи. Ще продължи нахлуването на леден арктически въздух, с което температурите ще се намаляват. Последните 2-3 дни от седмицата ще са изключително мразовити с температури рано заран до минус 10 - минус 12 градуса в регионите с скъсване на облачността. В топлата част на денонощието термометрите ще се двоумят към нулата.
 Хороскопът за МАРТ 2022  Хороскопът за МАРТ 2022  Хороскопът за МАРТ 2022  Хороскопът за МАРТ 2022
Едва през третата седмица на март преваляванията ще спрат по-трайно. Между 15 и 20 март дните ще са по-топли с дневни температури в някои региони на Западна и Централна България към и над 15 градуса.

В ефира на "Твоя ден " синоптикът Красимир Стоев изясни, че следва седмица, в която преваляванията ще се засилват, като през днешния ден следобед и през нощта ще бъдат обилни в някои елементи на страната. Вижте повече във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР