В първите 15 минути изгубихме концентрация пред гола и те

...
В първите 15 минути изгубихме концентрация пред гола и те
Коментари Харесай

Виктор Симеонов: Имахме положения, но не успяхме да ги вкараме

„ В първите 15 минути изгубихме централизация пред гола и те бяха решаващи. През съвсем цялото първо полувреме не успяхме да осъществяваме сами против вратаря. Имахме положения, само че не можахме да ги вкараме “, разяснява Симеонов.

„ Може би липса на централизация и напрежение като за първи мач. Смятам, че латвийците не са нищо повече от нашите момчета, само че те осъществиха и съумяха да управляват срещата. В последните 15-20 минути ние играехме по-добре от тях “, добави треньорът.

Още при започване на мача капитанът Михаел Иванов падна неприятно по тил, което разстрой играта му за цялата среща. Виктор Симеонов разяснява и контузията, която получи Иванов.

„ Той не беше на 100 % след рухването, само че това е нашият спорт. Има конфликти, единоборства и в никакъв случай не знаеш по какъв начин ще приземиш. Може би е шанс “, сподели Симеонов.

В другата среща от група „ А “ Чехия победи Финландия с 31:19.

Следващият мач на националите е на 4 юли (понеделник) от 17:00 часа против Чехия, а на 7 юли (четвъртък) следва дуел с Финландия.

„ Дворецът на културата и спорта “ във Варна е хазаин и на двата Европейски шампионата за младежи до 20 години, което се случва за първи път в историята. Входът е свободен.

България взе участие в първата конкуренция от 2 до 10 юли, като е в предварителна група „ А “ с Латвия, Чехия и Финландия. В група „ Б “ са отборите на Австрия, Нидерландия, Словакия, Турция и Грузия. Вторият шампионат е 16 до 24 юли още веднъж във Варна, като в него вземат участие Израел, Литва, Гърция, Люксембург, Англия, Република Северна Македония, Швейцария, Румъния, Украйна и Косово.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР