В първата половина на януари папа Франциск благодари за “службата

...
В първата половина на януари папа Франциск благодари за “службата
Коментари Харесай

Защо във Ватикана харесват извратеняците

В първата половина на януари папа Франциск благодари за “службата ” на монахиня Жанин Грамик, който пропагандира половите извращения, поддържайки от името на католическата черква ЛГБТ-движението.

Жанин Грамик е съосновател на англосаксонската организация „ Обновена служба” отдадена на легализирането на хомосексуализма измежду католиците и отбраната на перверзниците. През 1999 година кардинал Йозеф Ратцингер (по-късно папа Бенедикт) не разрешава за непрекъснато на Жанин Грамик „ да се занимава с пасторална работа, включваща хомосексуалисти “. Грамик подценява папския указ. И в този момент папа Франциск счита, че работата на католическа монахиня и нейната организация, която предизвиква половите извращения, е „ благотворителна активност “. Папата написа писмо със личната си ръка, в което поздрави Грамик за... „ 50 години фамилиарност, съчувствие и деликатност “ в нейната „ работа “

Това надалеч не е единственият случай, когато актуалният папа поддържа извратеняците. Когато беше архиепископ на Буенос Айрес (1998-2013), той се застъпваше за узаконяване на " съюзите на един и същи пол ". През юни 2013 година, до момента в който се завръщаше във Ватикана от Световната католическа младежка среща в Рио де Жанейро, Франциск съобщи: „ Кой съм аз, с цел да осъждам хомосексуалистите? “ На 4 февруари 2021 година папата награди генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш, който се застъпва за финансирането на абортите, поддръжката за ЛГБТ-общността и „ правата на половите малцинства “, „ за поощряване на човешкото приятелство “.

Още когато Франциск служи в Буенос Айрес, неговите старания способстват за това аржентинският парламент да легализира еднополовите „ бракове “. Скоро други страни последват образеца, по-специално Германия (от 1 октомври 2017 г.). Като цяло, за две десетилетия „ браковете” на хомосексуалисти са легализирани в 33 страни.

Междувременно педофилията е публикувана измежду католическото свещеничество. Лидери в това са отношение страните от англосаксонския свят. През 2019 година ковчежникът на Ватикана, австралийският кардинал Джордж Пел, един от най-близките съветници на папа Франциск, беше наказан на 6 години затвор за малтретиране на деца. Съдебните заседатели в Мелбърн го признават за отговорен по пет случая за полово принуждение над 13-годишни момченца. Той е един от най-влиятелните йерарси на Ватикана (сега този фен на момченца е на 80 години).

Малко преди този скандал светът разбра, че повече от триста (301) католически свещеници в щата Пенсилвания (САЩ) са експлоатирали полово юноши в продължение на няколко десетилетия (след това други щати започнаха свои лични следствия, което докара до сходни резултати ).

Подобни кавги тресат Англия. В края на 2019 година “Индепендънт” заяви, базирайки се на отчет на Независимата комисия за следствие на полово принуждение над деца, че свещеници и учители в католическото учебно заведение " Свети Бенедикт " в Лондон тормозят своите дребни възпитаници от десетилетия. В просветителната институция царува садистична атмосфера, педофилите работят „ като мафия “ и остават ненаказани, отричайки всевъзможни обвинявания и прикривайки се взаимно. От 2003 година четирима са влезнали в пандиза за полови похищения против 21 възпитаници от учебното заведение - игуменът на манастира, духовник и двама учители. Комисията съумява да получи доказателства за още най-малко 18 случая на принуждение, в които са забъркани както наказаните, по този начин и още 8 извратеняци...

Според Би-Би-Си, Ватикана разчита на решението на съвет от повече от 200 католически епископи, които Франциск събира, за разискване на въпроси като аборт, контрацепция, хомосексуализъм и бракоразвод. Съветът одобри документ, който прогласява: „ Хомосексуалистите имат качества, скъпи за християнското общество” (???).

Между другото, водещите англосаксонски медии играят основната роля в разобличаването на ватиканските педофили и други перверзници. Това убива две птици с един камък: те омазват с тиня върлия зложелател - Католическата черква и способстват за превръщането на Ватикана в " идеологически отдел " под " районния комитет на златните телци " на Ситито.

Архитектите на новия международен ред виждат представителите на всевъзможни малцинства – от полови до религиозни – като притежатели на „ особени обществени сили “. Типичен образец е английският боец Лорънс " Люси " Валендър, който одобри исляма, претърпя интервенция и стана, съгласно “Дейли Мейл” " първата транссексуална гей жена, практикуваща ислям ".

Важен миг: поотделно всяко от малцинствата, макар че нараства бързо през последните години заради пропагандата, въпреки всичко остава малцинство по отношение на общата маса на „ елементарните “ хора. Въпреки това, когато са събрани дружно, такива малцинства могат да съставляват „ изборно болшинство “, способно да наложи волята си на всички останали.

И йезуитският понтифик идеологически „ освещава “ един от най-ужасните грехове от християнска позиция.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР