В партията ще има много силни познати лица, но и

...
В партията ще има много силни познати лица, но и
Коментари Харесай

НДСВ възкръсна, връща се в политиката през януари

В партията ще има доста мощни познати лица, само че и доста нови, има искащи да се запишат, акцентира проф. Герджиков

Национална движение „Симеон Втори" се завръща на политическата сцена. Това разгласи проф. Огнян Герджиков по Българска национална телевизия. През декември имахме Национален съвет, а през януари ще имаме конгрес, тогава ще решим и кой ще бъде ръководител на партията.

Ще се реши и дали отделилите се от придвижването партии да бъдат поканени да се върнат, сподели още Герджиков. От Национална движение „Симеон Втори" се отдели Новото време, отпред с сегашния началник на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, Мирослав Севлиевски, Красен Кралев, Юлиана Дончева и др.   

В партията ще има доста мощни познати лица, само че и доста нови, има искащи да се запишат, акцентира проф. Герджиков.

По думите му " има хора, които имат положително мнение за това, което направи Национална движение „Симеон Втори" - напомням - главната заслуга за влизането ни в Европейски Съюз и НАТО е на Национална движение „Симеон Втори". Не сме безгрешни, само че времето, по което Национална движение „Симеон Втори" беше на власт, беше доста положително за България ".

Ще създадем по този начин, че да имаме подготвеност за избори - завръщаме се в политиката с всички нужни дейности и стъпки, сподели още проф. Герджиков, само че отхвърли да разяснява дали последния български цар Симеон Сакскобургготски поддържа завръщането на Национална движение „Симеон Втори" в политиката. 

Национална движение „Симеон Втори" бе основано през 2002 година, слад завръщането на Сакскобургготски в България, който стана министър председател. Той ръководи в коалиция с Движение за права и свободи. Национална движение „Симеон Втори" бе и част от тройната коалиция с министър председател Сергей Станишев. 

През 2009 година някогашният обществен министър Христина Христова бе определена за ръководител на партията, през 2013 г  на поста е определена доктор Антония Първанова. 

На 8-ия ексклузивен конгрес на Национална движение „Симеон Втори" през 2015 година са определени трима съпредседатели на партията - Станимир Илчев, Олимпи Кътев и Съби Давидов. 

Знакови имена в бг политиката започват кариерата си от Национална движение „Симеон Втори" - Бойко Борисов, Соломон Паси, Даниел Вълчев, Делян Пеевски и др. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР