В партията предстоят интересни събития, както винаги се е случвало

...
В партията предстоят интересни събития, както винаги се е случвало
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Резултатът на БСП в София уплаши много хора

В партията предстоят забавни събития, както постоянно се е случвало преди и по време на цялостния цикъл доклад и избори, разяснява водачът на Българска социалистическа партия - София

" Резултатът на Българска социалистическа партия в София уплаши доста хора ", сподели водачът на столичните социалисти Калоян Паргов в предаването " Неделята на NOVA " по Нова телевизия.

Така той отговори на въпроса за издигането на втори претендент за началник на групата на Българска социалистическа партия в СОС и наложилото се гласоподаване от страна на 15-те общински съветници.

В последна сметка Калоян Паргов завоюва вота и още веднъж ще води групата на социалистите в СОС. Според него в партията предстоят забавни събития, както постоянно се е случвало преди и по време на цялостен цикъл доклад и избори.

" Ако един човек е харесван от всички, това значи, че е двуличник, разяснява Калоян Паргов. - Ние не сме се събрали да се харесваме, а да вършим избрана работа. Това е нашата задача. Очевидно, че резултатът на Българска социалистическа партия от локалните избори в София уплаши доста хора. А аз одобрявам всичко, което се случва в този момент, като добра оценка. Нищо, че я слагат по този метод. В последна сметка, всички дадоха положителни оценки за представянето на Българска социалистическа партия в столицата ".

Според Калоян Паргов, първата задача на Българска социалистическа партия в София в този момент е да реши по какъв начин да капитализира постигнатите положителни резултати на локалните избори, с цел да може да надгради в идните и на национално ниво. " В момента аз мога да реализира това, ръководейки Българска социалистическа партия на градско равнище и това е главната ми задача ", съобщи той.

Лидерът на Българска социалистическа партия - София е безапелационен, че в Столичния общински съвет следва доста забавен мандат, какъвто аналог до момента не е имало в последните 10 години.

" Политическата конюнктура е доста изменена, има разбъркване на пластовете, изясни той. - Чух поръчки от страна на ГЕРБ, че имат допирни точки с Вътрешна македонска революционна организация по тематиката " Сигурност ". Какво обаче ще се случи, когато пристигна време за взимане на решение за следващия гей церемониал? Волен Сидеров си направи цялостна акция по тази тематика. А какво ще стане, когато на дневен ред пристигна решението за ромските гета? На изборите там толкоз безапелационно поддържаха кмета Фандъкова! Какво ще бъде държанието на Вътрешна македонска революционна организация и Атака, бъдещите сътрудници, формиращи болшинството, по тази тематика? Със сигурност ще бъде доста шарено и доста мъчно в идния мандат ".

Според Калоян Паргов, още във вторник при гласуването за ръководител на Столичния общински съвет ще стане ясно разделянето сред ръководещи и съпротива.

" Ще забележим дали ще бъде определен Елен Герджиков или няма и надлежно какъв брой гласа ще събере, разяснява той. - Вторият знак за това кой ще поддържа ръководещите ще пристигна при гласуването на бюджета за идната година ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР