В парламента всички са управляващи, защото това е законодателната власт,

...
В парламента всички са управляващи, защото това е законодателната власт,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане има изисквания по отношение на някои политики

В Народното събрание всички са ръководещи, тъй като това е законодателната власт, ще имаме право да внасяме законопроекти да предлагаме решения, съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред Българска национална телевизия.

Нека да забележим какви ще са настройките на тези, които желаят да вършат държавно управление, тъй като имаме условия във връзка с някои политики, разяснява той.

" За " Възраждане " властта не е самоцел, за " Възраждане " властта е средство за реализиране на задачата. нормализация на публичния живот в страната, проект за стратегия за превъзмогване на демографската злополука, възобновяване на просветителната и здравна система ", изясни Костадинов.

До момента " Възраждане " не виждат политическа мощ, които да декларират планове за диалог в тази посока.

" Това, което за нас и гласоподавателите на " Възраждане ", а и за част от гласоподавателите на другите партии е най-важно, е реализиране на цялостна нормализация на живота в страната, унищожаване на ограничаващите ограничения и на дискриминационния зелен документ ", съобщи Костадинов

" Възраждане " ще предложат стратегия на всички парламентарно показани сили.

" Обяснявам си резултата ни с това, че на процедура имаше двойно обезпечаване при гласуването и машинният избор беше дублиран с преброяване на хартиените изрезки, което трансформира шанса да се манипулира вотът в негативен ", съобщи Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР