В парламента стана Листопад - ту се събирате, ту се

...
В парламента стана Листопад - ту се събирате, ту се
Коментари Харесай

В парламента стана Листопад

В Народното събрание стана " Листопад " - ту се събирате, ту се разделяте . Това сподели по време на разискването на периодите сред първо и второ четене на актуализацията на бюджета Тома Биков - депутат от ПГ на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.

" Сега дайте и в случай че може и датата да му е комфортна. Това е дебатът през днешния ден. Защо вие се карате тук. Вие сте изпокарани всички. Давайте да понижим периода и да вървим на избори, тъй като имайте поради някои от вас страдат.
 Спор в Народното събрание за актуализацията на бюджета и чуванията на министри Спор в Народното събрание за актуализацията на бюджета и чуванията на министри
Някои сътрудници са настроени ваканционно, само че почивка явно няма - българските жители не се нуждаят от това. Това сподели съобщи депутатъ...

Ще вземе господин Петков да направи партия. Не знам тогава ще би трябвало да удължаваме още с 4-5 месеца този парламент, с цел да може и той да се структурира. Гледам, че доста неприятна тази тематика за всички. За нас не. За нас е извънредно приятна.

Тук стана " Листопад ". Листа падат, става и сериал. Ту се събирате, ту се разделяте, пък се скарвате, пък някой ви вкара някоя конспирация.

Сложили сте ни по средата и гледаме и не можем да повярваме на очите си от време на време. Не можете да извършите държавно управление, бе сътрудници. Това е казусът. Не знаете по какъв начин се прави, не знаете по какъв начин да водите договаряния, не знаете и защо да преговаряте ", добави още Тома Биков, представен от Фокус.

Още от ЦИТАТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР