В парламента днес стана страшно и страстите определено се нажежиха.Председателят

...
В парламента днес стана страшно и страстите определено се нажежиха.Председателят
Коментари Харесай

Страстите в НС се нажежиха: Наказаха Нинова за обида

В Народното събрание през днешния ден стана ужасно и пристрастеностите несъмнено се нажежиха.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе принудена да накаже водача на БСП Корнелия Нинова.

Причината е, че националният представител насочи засегнатост към цяла парламентарна група. Ето за какво Нинова се снабди със забележка, написа novini.bg.

Повод за избухването на левицата стана изявлението на депутата Вежди Рашидов, който в декларация от парламентарната естрада съобщи, че ГЕРБ и самият той са създали доста за развиването на страната.

„ Вие не сте единственият създател в България “, обърна се Нинова към Вежди Рашидов.

Тя уточни, че грижата на Българска социалистическа партия е за България.

„ Това, което показахте, е най-голямото доказателство за какво не би трябвало да се стои тук. След хилядите ви обещания – трябваше да се гледа Законът за пътищата “, изясни водачът на левицата.

В този миг Нинова се обърна към ГЕРБ с думите, че партията е отговорна за гибелта на 17 души, които починаха край Своге.

„ Тук е мястото да се прави политика за хората и през днешния ден трябваше да решим казуса със Закона за движене по пътищата. Този парламент и това болшинство явно са изчерпали капацитета си “, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия.

Нинова разяснява и тематиката с чумата по дребните животни.

„ Убихте животните на хората без причина и това е закононарушение, ще ви търсим отговорност с всички вероятни средства. Вие извършихте закононарушение по отношение на българките притежатели и нападките няма да измият тази виновност от вашето лице “, уточни водачът на социалистите, като добави, че отговорността ще се търси и в Европа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР