В паркиран автомобил в КюстендилМлад водач предизвика смъртоносен сблъсъкПияна жена

...
В паркиран автомобил в КюстендилМлад водач предизвика смъртоносен сблъсъкПияна жена
Коментари Харесай

Пияна шофьорка катастрофира с двете си деца

В паркиран автомобил в Кюстендил
Млад лидер провокира гибелен конфликт

Пияна жена качи двете си деца в автомобил и катастрофира. Грозната преживелица се разиграла в четвъртък към 20 часа в Кюстендил.

32-годишната шофьорка се блъснала в паркирал автомобил, споделиха от полицията в града. Пристигналите на място чиновници на Министерство на вътрешните работи открили, че лидерката е управлявала след приложимост на алкохол - дрегерът е отчел резултат 2,34 промила. Децата са прегледани в кюстендилската болница и не са потърпевши съществено. Майка им пък е арестувана с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил.

Млад водач пък провокира смъртоносна злополука на пътя Пазарджик-Белово до село Лозен в четвъртък вечерта. 19-годишен лидер на “Ауди “ изгубил ръководство и се е блъснал в движещ се отсреща “Опел “, каран от 28-годишна жена. При конфликта 29-годишен пасажер в блъснатия автомобил. В болница са превозени 47-годишна жена, 12-годишно момче и бебе на година и 10 месеца. Водачът на “Ауди “-то също е признат в МБАЛ Пазарджик. 15-годишният му сателит е в тежко положение. Пробите за приложимост на алкохол и опиати на двамата водачи са негативни. Взети са им и кръвни проби.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР