В Пари Сен Жермен са готови да предприемат нова офанзива

...
В Пари Сен Жермен са готови да предприемат нова офанзива
Коментари Харесай

ПСЖ ще се пробва отново за Шкриняр

В Пари Сен Жермен са подготвени да подхващат нова атака за бранителя на Интер Милан Шкриняр, написа “Гадзета дело спорт ” на днешната си заглавна страница.

По-рано това лято френският първенец насочи няколко предложения за Шкриняр, като последната от тях беше на стойност 60 млн. евро плюс бонуси. “Нерадзурите ” отхвърлиха всички получени оферти, настоявайки да бъдат изпълнени настояванията им за 70 млн. евро. Изглеждаше, че това е охладило интереса на ПСЖ към словашкия национал, само че съгласно изданието клубът доста скоро може да насочи още една оферта, която този път да бъде призната от Интер поради финансовите проблеми на клуба.

Ако въпреки всичко се стигне до продажбата на бранителя, негов вероятен заместител е Мануел Аканджи от Борусия (Дортмунд). Швейцарецът е оценен на 20 млн. евро, само че остава единствено още една година от контракта му, който той няма желание да възобнови. Споменава се и името на Франческо Ачерби, само че съгласно вестника ветеранът е по-подходящ за правоприемник на напусналия Андреа Ранокия, а не на твърдия титуляр Шкриняр.

“Гадзета ” написа, че пред Интер има и различен вид, в който да не продава 27-годишния състезател, само че да събере нужните пари, с които да усъвършенства финансовата си обстановка. За задачата би трябвало да бъдат продадени младият халф Чезаре Казадей, десният халф-бек Дензъл Дъмфрис и нападателят Андреа Пинамонти. Към първите двама интерес има от страна на Челси, като лондончани могат да вземат 19-годишния гений за 15-20 млн. евро, а цената на нидерландския национал е към 40 млн. евро. Пинамонти пък е желан от няколко италиански тима, а в подмяна “нерадзурите ” биха получили 15-20 млн. евро. Така те биха могли да съберат общо 70-80 млн. евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР