В памет на Иван Иванов седнах тази вечер да изгледам

...
В памет на Иван Иванов седнах тази вечер да изгледам
Коментари Харесай

Халваджиян разгневи публиката: Музиката на Всичко е любов е много лоша

" В памет на Иван Иванов седнах довечера да изгледам “Всичко е обич ”. Не го бях гледал от 30 години. Хубава история, само че музиката… Съжалявам, че би трябвало да го кажа, само че това е най-лошата кино музика! Музика, която няма нищо общо с кино лентата! Особено пък за филм, който се споделя “Всичко е обич ”. Абсолютно необяснимо за мен! " Това написа в сряда вечерта, часове след тъжната новина за гибелта на именития артист Иван Иванов продуцентът Магърдич Халваджиян.

Коментарът му във фейсбук провокира вълна от отвращение и отрицателни реакции, че е неуместно в подобен драматичен миг да се подлага на критика и да се акцентират минусите на кино лентата, вместо да се поклоним пред артиста. Доста хора разкритикуваха известния продуцент и му споделиха, че много си е повярвал и се е взел доста насериозно.

Ето и част от реакциите на фенове под коментара на Магърдич Халваджиян:

Nikolai Velchev: Изключително малоумен и неудобен коментар в подобен миг. Поклон пред един огромен гений! Напусна ни един от идолите на нашето време, оставил незабравими мигове,които би трябвало да помним с почитание и трогване, тъй като към този момент няма такива артисти и филми! Поклон!

Елла Хрис: Поклон пред един необикновен гений и прелестен човек! Преди 30 години кой знае каква е била обстановката и кой ли е трябвало да нагласят да се радва на триумф, около съумелите. Точно от вас не чаках подобен пост, само че вие самичък си преценявате, всеки има право на глас!

Boyka Georgieva: Филмът е неповторим, демонстрира живота подобен какъвто е бил, без непотребна сладникавост и без щастливият завършек на американските филми. Нима в живота всичко е розово? Музика ли даже не се сещам за нея, само че играта на актьорите тя се помни.

Andreana Koicheva: Точно това ли е най-важно и подходящо да се разяснява в този момент...има мигове, в които би трябвало просто да замълчим и да Благодарим!

Nana Ilarionova: Дълбок реверанс! Когато актьорът е магнетичен, божественно хубав, добър пресъздател на облика, като починалият към този момент Иван Иванов, музиката е без значение! Любим на генерации, въпреки,че никой не го потърси повече за функции, той си остана кумир неосъществим!Светъл да е пътят му! Мир и покой на душата му!



Янина Кашева и Иван Иванов във кино лентата " Всичко е обич "

Nadejda Dimitrova: Точно в този ден,в който загубихме тъкмо този човек, музиката на тъкмо този необикновен филм е последното, което е важно…Светъл път на душата му. А музиката и професионалното Ви мнение за нея, имам вяра, може да пропуснем…

Maria Slavova: Никой вaроятно не помни музиката!!! Запoмнящ е филмът и актьорската игра!!! Иван Иванов- гений!!! Поклон!!!

Anelia Markova: Поклон пред великия артист! А от вашия коментар на днешния ден, лъха злоба и неизвестно за какво даже завист, щом в подобен миг даже няма една дума за него. Светла да е паметта му!

Katia Pehlivanova: Музиката е такава, каквато слушахме по наше време в нощните заведения. Много по-хубава от днешната чалга. Филмът беше прелестен с невероятни актьори. Поклон пред паметта на Иван Иванов!

Eleanor Stoyanov: Напълно съм съгласна с Вас! Тези джазови претекстове изобщо не подхождаха на финала! Поклон пред гения на Иван Иванов!
Нека да почива в мир!

Ira Yordanova: Неее, нямам доверие, че това е коментар на Маги Халваджиан! Нещо тук е сбъркано! За Иван Иванов, този емблематичен артист, с чиито функции цяло едно потомство се влюбваше и всички девойки припадаха по хубостта му, а гения му и до ден сегашен е непостижим, не може да се разяснява по този метод в този ден! Това е възмутимо и супер жалко! А сякаш, господин Халваджиан постоянно сте желали да ни показвате на нас, феновете, че сте високо образован и разбиращ от всичко! Голямо отчаяние и засегнатост!

Кристина Ташева: Много си повярвахте.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР