В отворено писмо неправителствени организации напомнят на управляващите от ПП-ДБ,

...
В отворено писмо неправителствени организации напомнят на управляващите от ПП-ДБ,
Коментари Харесай

НПО с критики към ПП-ДБ, имало законопроекти, които миришат на корупция

В отворено писмо неправителствени организации припомнят на ръководещите от ПП-ДБ, че не извършват уговорките си по запазване на природата.

„ Имахме огромно чудене като жители, когато стартира тази партийна самодейност – „ Книга на идеите “, дали да я подкрепим. Ангажиментът беше да се основат тематични работни групи. Идеята беше, че те ще излъчат водещи политически фигури, които да бъдат поръчител за съответната политика “, изясни пред БНР Вера Стаевска от гражданската самодейност Зелени закони.

„ Идеалният вид е партиите да основат работни групи по другите тематики и да забележим по какъв начин можем да върнем дневния ред на партиите към дневния ред на жителите. Ако не получим отговор, към този момент минаха няколко дни и нямаме никакъв отговор, просто ще се оттеглим и ще действаме както до момента. Политиката за природата, когато я няма, се стига до улиците. “

В предизборната акция на обединяването имаше много неща, които не се случиха, уточни Стаевска и добави, че чашата са прелели законите за биологичното многообразие и за устройството на Черноморското крайбрежие.

„ Виждаме законопроекти с много странни вносители “, посочи тя в предаването „ Преди всички “.

„ Предложения, които не е ясно от кое място се появяват, не са дискутирани и миришат на корупционен интерес. “

Не е ясно кои ползи надвиват и за какво се одобряват по-лоши текстове от тези, които болшинството е записало в предизборната си стратегия, заключи Вера Стаевска.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР