В отворено писмо до парламента главният секретар на президента Димитър

...
В отворено писмо до парламента главният секретар на президента Димитър
Коментари Харесай

От президентството поискаха извинение от депутат заради изречена лъжа

В отворено писмо до Народното събрание основният секретар на президента Димитър Стоянов прикани народния представител Лъчезар Иванов да показа доказателства за изказванията си от парламентарната естрада на 11 октомври 2020 година, че господин Стоянов "десет дни е обикалял и пръскал болести по учения ".

Димитър Стоянов упорства при непредставяне на такива доказателства за обществено опрощение от страна на господин Иванов за изречената лъжа.

В писмото си Димитър Стоянов припомня, че е в отпуск от администрацията на президента от 26 октомври, а от 29 октомври съблюдава предписаната му изолираност и няма обществени изяви и контакти.

Главният секретар на президента акцентира, че изричането на погрешни изказвания от парламентарната естрада за добиване на политическа полза не е казус, само че е извънредно подмолно към жителите. Манипулациите, популяризирани от депутати, разрушават и последните останки от доверие в 44-то Народно заседание, чийто престиж е така и така към този момент тежко злепоставен от качеството на неговата работа, написа още в отвореното писмо на Димитър Стоянов.

По думите на основния секретар на президента, придържането към обстоятелствата и извинението за позволени неточности са първата наложителна стъпка за смяна на публичното мнение към Народното събрание.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР