В отсъствието на контузеното българско крило Александър Везенков отборът на

...
В отсъствието на контузеното българско крило Александър Везенков отборът на
Коментари Харесай

Без Александър Везенков Сакраменто Кингс загуби гостуването си на Финикс Сънс

В отсъствието на контузеното българско крило Александър Везенков тимът на Сакраменто Кингс претърпя проваляне със 125:130 при гостуването си на Финикс Сънс в мач от следващия кръг на постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

До почивката гостите от щата Калифорния имаха преднина, която на моменти доближаваше и до 11 точки, само че в края на третата четвърт и началото на четвъртата Финикс на собствен ред отговори със мощни минути и след три следващи тройки на старта на последния интервал домакините поведоха със 103:94.

Водени от гарда Де`Аарън Фокс и центъра Домантас Сабонис " кралете " съумяха да върнат интригата в мача и изравниха при 108:108. Те даже поведоха с две точки при 112:110, само че тогава се активизираха и звездите на " слънцата " Кевин Дюрант и Девин Букър, което разреши на Финикс да стигне до триумфа.



Най-резултатен за спечелилите бе Дюрант с 28 точки. Още 25 прибави Букър, а доста мощно в третата четвърт от пейката се включи Ерик Гордън, който приключи с общо 23 точки.

За Сакраменто Де`Аарън Фокс означи 40 точки, а Домантас Сабонис направи " трипъл-дабъл " от 35 точки, 18 битки и 12 асистенции. С 22 точки остана Малик Монк, само че нито един от останалите играчи на Сакраменто не стигна повече от 10 точки.

В класирането на Запад Сакраменто е на осмо място с 30 победи и 23 загуби, до момента в който Финикс е на пета позиция с 32 триумфа и 22 провали.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР