В отправената покана д-р Цветан Ценков отбелязва, че за да

...
В отправената покана д-р Цветан Ценков отбелязва, че за да
Коментари Харесай

Кметът на Видин кани на разговор водачи на листи

В отправената покана доктор Цветан Ценков отбелязва, че с цел да се развива Община Видин, е извънредно значимо кои ще са хората, призвани да пазят ползите на Видин в идващия парламент. „ Затова считам, че ще е потребно да обсъдим целите, по които ще работите, в случай че получите доверието на видинските жители. Вярвам, че в актуалната обстановка българските общини, изключително от Северозападния район, сме изправени пред съществени провокации и превъзмогването им изисква взаимни дейности на държавната и локалната власт – развой, в който основна роля имат и народните представители “, се показва в писмото, което кметът на Видин изпрати до петима водачи на листи в 5-ти Многомандатен изборен регион – Видин: Филип Попов (Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “), Станислав Анастасов (ПП „ Движение за права и свободи “); Любен Иванов (Коалиция „ Демократична България – Обединение “); Росица Кирова (Коалиция ГЕРБ-СДС) и Иво Атанасов (ПП „ ИТН “).
Тъй като идните диалози сигурно ще са забавни и за видинските жители, желанието е те да бъдат предавани онлайн във „ Facebook “ страницата на Община Видин и на Телевизия Видин.
 Корнелия Нинова: В момента сме подготвени с явен и съответен проект за ръководство на страната с грижа за хората и за смяна Корнелия Нинова: В момента сме подготвени с явен и съответен проект за ръководство на страната с грижа за хората и за смяна
" При обиколките ми в страната виждам, че има сила, има хъс и вяра. Хората желаят смяна и са подготвени да работят и да дадат гласа с...
Предложението на кмета е срещите да се проведат при започване на другата седмица – 30 и 31 март (вторник и сряда), като се чака удостоверение от водачите на листи. Д-р Ценков се надява на позитивен отговор от тяхна страна, тъй като както за общинското управление, по този начин и за видинските жители е значимо да научат в каква посока ще бъдат ориентирани напъните на претендентите за национални избраници, тъй че да продължи преобразяването на нашия старопрестолен град и Видин да възвърне своето достойнство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР