В откриващия двубой от петъчната програма на 15-ия кръг на

...
В откриващия двубой от петъчната програма на 15-ия кръг на
Коментари Харесай

Три мача от Първа лига днес, Славия и Крумовград се изправят един срещу друг за първи път

В откриващия дуел от петъчната стратегия на 15-ия кръг на Първа лига Славия е хазаин на Крумовград. Срещата на стадион " Александър Шаламанов " започва в 14:00 и ще бъде ръководена от Владимир Вълков.

" Белите " влизат в мача като предпоследни в класирането със извоювани 8 точки. Кризата на резултатите докара до назначение на трети нов старши треньор в границите на сезона в лицето на Златомир Загорчич, който стартира третия си престой в клуба. Славия е най-слабият хазаин в елита, само че пък в последното си домакинство отборът съумя да завоюва, надделявайки с 1:0 над Арда. Аут за срещата са Светослав Вуцов, Георги Търтов и Кристиан Добрев, както и самият ментор, който изтърпява наказване.

Крумовград идва в столицата като шести във краткотрайното нареждане с актив от 14 точки. Новакът в елита е в поредност от три следващи мача без загуба и позволен гол, като в тях записва една победа и две равенства. Крумовград е измежду най-слабите посетители в efbet Лига, постигайки 4 точки в 6 дуела. Аут за срещата са Александър Георгиев, Патрик Луан и Диего Рапосо.

Двата отбора в никакъв случай до момента не са се изправяли един против различен.

От 16:30 ч. ЦСКА ще се опита да продължи мощната си серия с победа над Арда. " Червените " имат шест победи и едно тъждество в последните си седем мача в Лигата, само че ще имат сложна задача против гостите от Кърджали, които заемат шесто място в класирането, а в последния кръг взеха точка от първенеца Лудогорец. Успех ще приближи " армейците " на една точка от водача Черно море, като " армейците " ще имат и мач по-малко от " моряците ".

Берое посреща Левски в различен мач от 15-ия кръг. Двубоят на стадион " Берое " в Стара Загора стартира в 19:00 часа и ще се управлява от Васил Минев.

Берое влиза в срещата като 11-и във краткотрайното класиране със 17 точки. В предишния кръг заралии прекъснаха серия от 7 мача без победа и се постановиха с 2:1 над Локомотив в Пловдив. Възпитаниците на Хосе Луис Ачиари започнаха шампионата с три следващи победи, а по-късно подредиха две загуби и тъждество. Испанският експерт няма да може да разчита на контузения Енцо Еспиноса. В състава ще се завърне Тиаго Сейхас, който пропусна последната среща на тима си.

Левски идва в Стара Загора след победа с 1:0 над Черно море на " Герена ". " Сините " заемат четвърто място във краткотрайното класиране с 28 точки. Столичани са взели едвам 8 точки надалеч от вкъщи - 2 победи, 2 равенства и една загуба. Треньорът Николай Костов има куп проблеми преди днешната среща. Аут заради травми са Билал Бари, Уелтън и Джавад Ел Джемили. Готов за игра е Кристиан Димитров, който беше болен.

Последният мач сред двата тима се игра на 23 април тази година, а в него Левски се наложи с 1:0 над Берое вкъщи. Автор на победното попадение стана Асен Чандъров в продължението на срещата.

В последния дуел от кръга Лудогорец е хазаин на Хебър в неделя от 18:15 ч.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР