В открито съдебно заседание съдия Росица Бункова прие, че са

...
В открито съдебно заседание съдия Росица Бункова прие, че са
Коментари Харесай

Окръжният съд в Благоевград остави в ареста двамата обвиняеми за убийство в Гоце Делчев


В намерено правосъдно съвещание арбитър Росица Бункова одобри, че са налице всички учредения за взимане на мярка " задържане под стража " по отношение на двамата обвинени като уточни, че е налице действителна заплаха да се укрият, както и да извършат друго закононарушение, заяви Българска телеграфна агенция.

Пред съда двамата арестувани резервираха безмълвие, желаеха единствено да им бъде наложена по-лека мярка - " домакински арест ". В диалог с проверяващите обвинените Николай и Виктория са споделили за механизма на осъществяване на закононарушението, споделиха от полицията. Но от там не разкриха дали любовна драма и ревнивост са предизвикали дейностите им.

Престъплението е осъществено след среднощ на 2 август. На този стадий от следствието е открито, че двамата са умъртвили 39-годишният Василев, а убийството е осъществено посредством нанасяне на прободна рана с нож в региона на врата на потърпевшия, оповестиха от прокуратурата.

Снимка: БТА

На взаимен брифинг през днешния ден наблюдаващият прокурор Ирена Аспарухова и шефът на ОДМВР - Благоевград дадоха информация по отношение на следствието, от която стана ясно, че след осъществяване на закононарушението двамата обвинени са напуснали мястото бързо. Двамата са арестувани в рейс от междуградския превоз в региона на Гоце Делчев часове след закононарушението.

На брифинга стана ясно още, че обвиненият за вчерашното ликвидиране в Гоце Делчев Н.С. има шест присъди, жертвата е с 15 присъди.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР