В отговор на все по-засиления интерес от клиенти във връзка

...
В отговор на все по-засиления интерес от клиенти във връзка
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк предлага ипотечен кредит с фиксирана лихва за пет години

В отговор на все по-засиления интерес от клиенти по отношение на предстоящото покачване на лихвите от ЕЦБ, УниКредит Булбанк създаде специфична оферта за ипотечен заем с закрепен лихвен % за първите 5 година Предложението е извънредно атрактивно - закрепен лихвен % 2.99% за първите пет години и 2.59% плаващ лихвен % за останалия интервал на заема, с опция за финансиране до 35 години и оптимален размер до 95% от пазарната цена на парцела.

„ Създадохме това неповторимо по своите параметри предложение за финансиране на покупката на жилище, съгласно пазарната обстановка и потребностите на клиентите. Възползвайки се от тази опция, клиентите разполагат със сигурността, че вноската по заема им няма да се промени през първите пет години даже при предстоящото повишение на пазарните лихвени проценти. Същевременно искащите да аплайват за ипотечен заем в УниКредит Булбанк могат да го създадат по извънредно улеснен развой, в който всичките стъпки от консултация до подписването на контракт за заем, могат да бъдат осъществени без да е належащо клиентът да посещава банков клон със съдействието на нашите отдалечени ипотечни консултанти “, разяснява Юлиан Влахов, Директор Управление Продукти и услуги, „ Банкиране на дребно “ в УниКредит Булбанк.

Ипотечният заем с закрепен лихвен % на УниКредит Булбанк се радва на засилен интерес, като сега всеки 10-и клиент с финансиране на покупката на парцел избира точно тази опиця. Промоционалната оферта на банката е годна единствено до 15 август 2022.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР