В отговор на въпроси от страна на медии, свързани с

...
В отговор на въпроси от страна на медии, свързани с
Коментари Харесай

От президентството: Единствено д-р Данчо Пенчев може да каже за оставката си

 В отговор на въпроси от страна на медии, свързани с изказвания на министър-председателя по отношение на оставката на началника на столичната Регионална здравна ревизия, прессекретариатът на популяризира следната позиция:

" Противоречивите пояснения на изпълнителната власт будят от ден на ден въпроси за действителните аргументи за оставката на доктор Данчо Пенчев. Достоверността на изказванията на министър-председателя, освен по тази тематика, са под въпрос. Единствено доктор Данчо Пенчев може да внесе изясненост за аргументите, които са го предиздвикали да подаде оставка ".

Припомняме, че по-рано съобщи, че всички министри, както и екипите им, които са под карантина, прецизно я съблюдават. Законите са идентични за всички, само че очевидно с някои изключения - президентът Радев. 

" Спазвайте карантината, тъй като ви наблюдават. Ние не сме богопомазани като президента Радев, на който нашите служби дадоха един ден карантина, като че ли е извънземен. Затова се разделихме и с шефа на РЗИ " - това сподели министър председателят по време на онлайн съвещание на Министерския съвет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР