В отговор на обещаните танковеРуските въоръжени сили извършиха в четвъртък

...
В отговор на обещаните танковеРуските въоръжени сили извършиха в четвъртък
Коментари Харесай

Москва засипа Киев с „Кинжал“-и

В отговор на обещаните танкове
Руските въоръжени сили направиха в четвъртък серия от ракетни баражи с хиперзвукови ракети “Кинжал ” против Киев и други стратегически обекти, убивайки минимум един човек, в отговор на обещанията на Запада за десетки съвременни бойни танкове, с цел да се опита да отблъсне съветската инвазия, предадоха международните организации.

Украинската противовъздушна защита смъкна 47 от 55-те ракети, изстреляни от съветските сили по Украйна, сподели в четвъртък най-висшият военачалник на страната, Валери Залужний.

Москва е употребила и хиперзвукова ракета Х-47 “Кинжал ”, наред с други модели, сподели военачалник Залужний в своя канал в обществената мрежа “Телеграм ”. Двадесет от тези ракети са били свалени към региона на столицата Киев, сподели той.

“Целта на руснаците остава непроменена: психически напън върху украинците и заличаване на сериозна инфраструктура ”, написа той. “Но ние не можем да бъдем пречупени! ”

В украинската столица тълпи от хора се скриха в подземни метростанции. Кметът Виталий Кличко сподели, че един човек е бил погубен и двама ранени, когато ракета е блъснала нежилищни здания в южната част на града.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР