В отговор на ГЕРБ за Цанков камък БСП атакува ефективността

...
В отговор на ГЕРБ за Цанков камък БСП атакува ефективността
Коментари Харесай

БСП атакува ефективността на завода за боклука и на ремонтите в София

В отговор на ГЕРБ за " Цанков камък " Българска социалистическа партия нападна успеваемостта на завода за боклука и на ремонтите в София. Повод за конференция на социалистите беше стенограмата от съвещанието на Министерския съвет и думи на премиера Бойко Борисов, че ГЕРБ дават " Цанков камък " на прокуратурата в този момент, тъй като не работи, и това било все едно да направиш цех за битови боклуци и той да не работи.
 
Борисов: Ако за всяка нелепост на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ги съдим, съдилищата ще работят непрестанно

Заводът за битови боклуци трябваше да реализира съответни резултати - след преправянето на боклука единствено 10% да отива на хранилище, уточни депутатът от левицата и някогашен общински консултант Георги Свиленски.
 
Две години след неговата работа тези проценти на оползотворяване не могат да се доближат, означи той. Този безценен план сега не работи дейно и Столична община е принудена да направи сепарираща лента, към която работят 50 служащия и разделят боклука, добави Свиленски.
 
Нинова се закани да съди всички, обвързали името й с плана " Цанков камък "

По мотив качеството на ремонта на " Орлов мост ", той напомни, че единствено 10 дни след стартирането му ремонтираното " Цариградско шосе " става " Цариградско море " по информации в медиите, а " Орлов мост " е надиплен на коловози.
 
Движение за права и свободи: Доган не е и в никакъв случай не е бил съветник на плана “Цанков камък ”!

По отношение на цялата авантюра към " Цанков камък " оставам с усещане, че има негоден телефон сред обособени министри, министър председател, депутати, разяснява Деница Златева от управлението на Българска социалистическа партия. По думите й не може планов ремонт на хидротехническо оборудване да е мотив да бъде даден още веднъж на прокуратурата. Тя означи, че проектантът е планувал през несъмнено време да се вършат такива планови поправки, а прокуратурата към този момент се е произнесла, че няма данни за закононарушения.
 
 БГНЕС, списък

От Българска социалистическа партия показаха също, че през вчерашния ден българското държавно управление е дало на концесия интермодалния терминал в Пловдив. " Това е следващият обир на българското общество ", разяснява Свиленски и уточни, че са поискали тази процедура да бъде спряна. Познахме компанията, на която ще бъде дадена концесията, да забележим дали тя няма да е концесионерът и на летище Пловдив, добави той.
 
Вицепремиерът: Няма по какъв начин Бойко Борисов да спре Валери (ВИДЕО)

Относно шума в " Слънчев бряг ", от Българска социалистическа партия показаха, че не може този сериозен въпрос да се взема решение по нощните заведения през нощта. Тези въпроси се вземат решение със закони, правила, наредби и с надзор за тяхното съблюдаване, а контролът сега е в ръцете Борисов като министър-председател на България, разяснява Георги Свиленски. Сагата със " Слънчев бряг " за какво се подхваща единствено през август, попита той. По думите му тези въпроси не би трябвало да се слагат единствено през летния сезон и вицепремиерът Валери Симеонов да обикаля по нощните заведения с жандармерия.
 
Във връзка със строителството на 43-етажен небостъргач в квартал " Стрелбище " в столицата, социалистите приканиха Борисов да вземе отношение по проблема, защото цялото вървене по тъгите било почнало с неговия автограф, с който е разрешил продажбата на терена като кмет на София. По тематиката Стотици блокираха придвижването в Слънчев бряг, желаят " Валери да си върви " (СНИМКИ/ВИДЕО) Акция в Слънчев бряг: Иззеха музикални уредби от заведения (ВИДЕО) ГЕРБ: Изплащането на " Цанков камък " ще продължи стотици години Пускат придвижването по северното платно на " Цариградско шосе " в неделя
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР