В отбора на Тотнъм ще започнат преговори със звездата си

...
В отбора на Тотнъм ще започнат преговори със звездата си
Коментари Харесай

Тотнъм и Кейн сядат на преговори за нов договор

В тима на Тотнъм ще стартират договаряния със звездата си Хари Кейн за подновяването на контракта му. Спортният шеф Фабио Паратичи и мениджърът Антонио Конте се пробват да убедят британския национал да се обвърже с клуба дълготрайно, написа „ Mirror “.

Настоящият договор на Кейн изтича през юни 2024 година, а предишното лято той ясно съобщи, че желае да напусне „ шпорите “ и бе доста покрай трансфер в Манчестър Сити, който обаче пропадна в последния миг. Постепенно 28-годишният нападател се помири с обстоятелството, че ще остане при лондончани, а след мощния сезон под управлението на Конте нападателят даже стартира да приказва, че към този момент е податлив да остане в клуба до края на кариерата си.

По всичко проличава, че желанието и на двете страни е еднообразно, което значи, че договарянията би трябвало да протекат без особени проблеми. Информацията гласи, че че те се чака да започват в околните седмици, а предлагането от страна на Тотнъм ще бъде за нов 5-годишен контракт и съществено нарастване на заплатата на британския национал.

Кейн е младеж на Тотнъм, като съвсем цялата му кариера досега минава при „ шпорите “. До този миг той има 384 мача, 246 гола и 59 асистенции с екипа на лондончани.

Въпреки това лондончани не са се отказали да привлекат и нов таран в отбора. Смята се, че в Тотнъм съществено обмислят възможонстта да вземат голмайстора на Евертън Ричарлисон. Друг варинат е и Лаутаро Мартинес от Интер, който работеше с Конте и станаха шамипони на Италия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР