В отбора на Тотнъм са все по-уверени, че ще спечелят

...
В отбора на Тотнъм са все по-уверени, че ще спечелят
Коментари Харесай

Тотнъм надцаква Саутхемптън за вратаря на Уест Бромич

В тима на Тотнъм са все по-уверени, че ще завоюват конкуренцията за вратаря на Уест Бромич Албиън Сам Джонстън това лято. 29-годишният пазач има контракт с „ дроздовете “ единствено до края на сезона.

Редица клубове наблюдават обстановката с него, в това число Саутхемптън. „ Шпорите “ обаче имат дълготраен интерес към вратаря и има оптимизъм в клуба от Северен Лондон, че Джонстън ще избере тях, когато контрактът му изтече през юли, написа „ Sun “.

Тотнъм гледа на британския национал като запаса на капитана Юго Лорис през идващия сезон, само че с капацитет да наследи 35-годишния французин в бъдеще. В момента Пиерлуиджи Голини е втори избор след Лорис. Той обаче е чартърен от Аталанта тази акция, само че се чака да се върне в Италия през лятото.

„ Светците “ също се интересуват от Джонстън. И тримата им вратари сега Алекс МакКарти, Фрейзър Форстър и Уили Кабайеро ще станат свободни сътрудници през лятото. Въпреки това, сега клубът от южното крайбрежие преглежда на кои играчи ще предложи нови контракти, което значи, че престоят на триото на „ Сейнт Мерис “ може да не е завършило още.

Джонстън съвсем несъмнено ще напусне Уест Бромич това лято в опит да си върне мястото, защото „ дроздовете “ няма да могат да вземат участие в плейофите за влизане във Висшата лига и ще прекарат най-малко още един сезон в Чемпиъншип. 29-годишният вратар резервира 14 „ сухи “ мрежи в 34 мача в лигата този сезон.

Tottenham increasingly confident they will beat Southampton to Sam Johnstone signing |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР