В отбора на Лацио реагираха остро, след думите на старши

...
В отбора на Лацио реагираха остро, след думите на старши
Коментари Харесай

Лацио с остра реакция към Моуриньо и медиите в Италия

В тима на Лацио реагираха остро, след думите на старши треньора на Рома Жозе Моуриньо и новините на част от медиите в Италия.

Причина за това стана победният гол на Франческо Ачерби, с който Лацио надделя Специя на Петко Христов с 4:3 като посетител през миналия уикенд, защото останаха съществени подозрения за засада на бранителя на „ орлите “. Точно това накара наставникът на „ вълците “ Моуриньо да разяснява случилото се на стадиона в Специя, защото Лацио е и директен съперник на „ джалоросите “ за място в европейските клубни шампионати и по-конкретно петата позиция.

Essendo il portiere davanti, è nettamente in fuorigioco rispetto al difendente centrale. Con il un errore del genere non è tollerabile. E' una vergogna. Fine.
— Mirko Nicolino (@mirkonicolino)
От Лацио показаха с публична декларация недоумението си от това, че треньорът на неприятелски тим разяснява „ хипотетични “, по думите на „ орлите “, съдийски неточности. „ Римските орли “ показаха терзанието си от неналичието на задоволително огромно почитание към съдиите и на журналистическа обективност.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР