В отбора на Ferrari не съжаляват, че не са успели

...
В отбора на Ferrari не съжаляват, че не са успели
Коментари Харесай

Шефът на Ferrari: Не съжалявам, че не взехме Хамилтън

В тима на Ferrari не съжаляват, че не са съумели да завършат сполучливо договарянията с Люис Хамилтън в края на 2019 година. Това призна шефът на Скудерия Матиа Биното, който е на мнение, че пилотският състав на тима Шарл Льоклер и Карлос Сайнц е най-хубавият вероятен.

Двамата са и най-младите съотборници във Ferrari от 1968 година насам. За договарянията от преди повече от година сред Хамилтън и Ferrari първо призна самият седемкратен международен първенец, а по-късно и от тима не отхвърлиха, че е имало диалози посред им.

„ Не скърбя, че в последна сметка не се стигна до идването на Люис Хамилтън във Ferrari. За мен взетото решение да продължим с Шарл Льоклер и да заложим на младия, само че към този момент умел Карлос Сайнц е вярното “, безапелационен бе Биното.

„ Инвестирали сме доста в кариерата на Шарл и изцяло имаме вяра във опциите на Сайнц. Имаме най-хубавата пилотска двойка сега, а и тя е най-младата в историята ни от 1968 година насам. Нямам самообладание да стартираме да работим дружно през новия сезон “, приключи италианецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР