В отбора на Челси са уверени, че звездата на тима

...
В отбора на Челси са уверени, че звездата на тима
Коментари Харесай

Челси е направил пробив в преговорите с Маунт

В тима на Челси са уверени, че звездата на отбора Мейсън Маунт ще подпише нов дълготраен контракт, откакто е изработен пробив в договарянията сред двете страни, твърди „ Football Insider “.

По-рано се появиха информации, че британският национал може да напусне, откакто не се усеща благополучен на „ Стамфорд Бридж “. Редица клубове, измежду които Манчестър Сити, Реал Мадрид, Ливърпул и Байерн Мюнхен бяха споменавани като такива, които наблюдават обстановката с 22-годишния Маунт.

Според изданието обаче клубът води договаряния с него и двете страни са уверени, че ще се стигне до съглашение. Лондончани са подготвени да му предложат нов дълготраен контракт, съгласно който той ще получава доста повече от тези 70 хиляди паунда на седмица, които прибира сега. Настоящият му договор пък изтича през лятото на 2024 година.

В момента Маунт е оценен на към 70 милиона от Челси. Роденият в Портсмут състезател е изиграл 120 мача за Челси във всички шампионати, в които се е отчел с 20 гола и 17 асистенции.

FI SOURCES!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР