В отбора на Чавдар (Етрополе), който ще се изправи в

...
В отбора на Чавдар (Етрополе), който ще се изправи в
Коментари Харесай

Бивши соколи може да играят срещу Спартак в неделя

В тима на Чавдар (Етрополе), който ще се изправи в неделя против Спартак в осминафиналите за купата, се подвизават двама някогашни играчи на " соколите ".

Единият е голмайсторът за Чавдар при успеха над Пирин за Купата с 2-0. Николай Ботев, който вкара и двата гола, има 12 мача за " соколите " през 2014-а година. 29-годишният футболист играе като дясно крило и е капитан на третодивизионния отбор.
Другият състезател в тима на Йордан Юруков, който е носил екипа на варненци, е централният бранител Мартин Василев. Той се подвизава в Спартак предишния сезон, когато зимата беше притеглен от Васил Петров.

Чавдар (Етрополе) се намира на 2-о място във краткотрайното класиране на Югозападната В група с 30 точки, на 5 от водача Марек. Етрополци са изиграли 12 мача досега, до момента в който множеството тимове са с по 15. момчетата на Йордан Юруков имат 10 победи и 2 загуби при голова разлика 28:7.
Преди Пирин Чавдар в профил отстрани поредно в регионалните квалификации Балкан (Ботевград)с 3:1, Ботев (Ихтиман) с 3:2, Спартак (Пещера) с 6:0 в междуобластната подготовка и Беласица (Петрич) в предварителния кръг с 1:0.
Най-резултатният в този шампионат за Чавдар е Николай Ботев с 4 гола.

Срещата от 1/8-финала за Купата на България сред Спартак и Чавдар е в неделя (27.11.) от 13:30 ч. на стадион „ Спартак ”.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР