В основата си, Enterprise Mobility Management (EMM) гарантира, че мобилните

...
В основата си, Enterprise Mobility Management (EMM) гарантира, че мобилните
Коментари Харесай

Enterprise Mobility в ерата на дигиталната трансформация

В основата си, Enterprise Mobility Management (EMM) подсигурява, че мобилните устройства, приложения и платформи, на които чиновниците разчитат, са надеждни. И макар че хората смятат това за общоприета процедура в бизнеса, това не е напълно по този начин. Така или другояче, когато се ползва вярно, EMM може да бъде значим мотор на растежа, заради аргументите, обяснени по-долу.

Повишена работливост

Използването на вярното решение за Е MM в поддръжка на цифровата промяна разрешава на чиновниците да имат цялостен и сигурен достъп до всички принадлежности, от които се нуждаят в работата си. Рационализираните работни потоци и предпазените процеси улесняват достъпа на чиновниците, работещи от отдалечени работни места, до сериозна информация непосредствено и надеждно, като в същото време споделят актуализации бързо и безвредно.

Повишена сигурност

С повишаването на броя на платформите и точките за достъп, които вашият бизнес употребява, нараства и рискът от офанзиви, пропуски във връзка с сигурността и други EMM може доста да понижи уязвимостите, които съставляват опасност за вашите скъпи бизнес активи. Създаването на мощни политики за сигурност, конфигурирането на позволения, потреблението на цифрови документи и придобиването на документи са част от солидна тактика за ръководство на подвижността на предприятието, която ще подтиква цифровата промяна.

Безпроблемна интеграция на съществуващи технологии

Използването на EMM за подкрепяне на цифровата промяна също ще помогне за ускорение на налагането на подобаващи интеграции. Правилното ръководство на мобилни системи и платформи ще помогне да се подсигурява тяхната интеграция с главните наследени решения на вашата компания. Например и HR системите включват скъпи данни, които поддържат и улесняват ежедневните ви действия. Едно несъмнено мобилно приложение ще предложи на вашите чиновници достъп до всичко посредством едно устройство или платформа.

Надеждна информация, усъвършенстван развой на взимане на решения

Вземащите решения би трябвало да имат достъп до точна информация, с цел да могат да подхващат значими за компанията стъпки. Използването на EMM като инструмент за усъвършенстване подкрепя да се генерират скъпи прозрения, които могат да бъдат употребявани за възстановяване на процесите и възстановяване на връзките с клиентите, според от промишлеността.

Подобрена бистрота

Сложните процеси могат елементарно да доведат до загуба на скъпа информация за вашия бизнес. Внедряването и използването на ЕММ в процеса по цифрова промяна ще ви помогне да получите усъвършенствана бистрота. Когато мобилните платформи са свързани с обичайни наследени платформи и осведомителните потоци са неограничени, всеки обособен консуматор във вашия бизнес, от чиновници до висши ръководители, ще може да знае какво се случва във всеки един миг.

Все отново наложително е първо да проучите та, които усъвършенстват предприемачеството, съдействието и сигурността. Те би трябвало да се съсредоточат върху вариантите за безжична съгласуваност, с цел да подсигуряват, че имат надеждни връзки и принадлежности за съдействие, които разрешават на чиновниците да работят дружно дейно, без значение къде се намират. Такъв благонадежден и наличен вид за българските предприятия е.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР