В основата на всичко е лидерът на ГЕРБ и бивш

...
В основата на всичко е лидерът на ГЕРБ и бивш
Коментари Харесай

Пламен Бобоков обвърза Пеевски, Борисов и Гешев в един организъм


В основата на всичко е водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов и неговите психопатии, свързани с неговото оцеляване. Делян Пеевски е по бързите покупко-продажби, в случай че може нещо да открадне и да забърше нещо, а основният прокурор Иван Гешев е просто реализатор. Това съобщи предприемачът Пламен Бобоков пред Нова телевизия.

Бобоков посочи, че няма дело за, а за това, че е основана незаконна група, която прави закононарушения, само че няма такива закононарушения. Той изясни, че второто дело против него е прекъснато, тъй като след съвсем 3 години следствени дейности няма осъществено закононарушение и търговия с въздействие. " Целта беше да ни бъде затворена устата, тъй като имахме независимо мислене и не сме били в кръга на Борисов ", разяснява Бобоков.

По думите му мафиотизираната страна е в основата на всичко, с поддръжката на Борисов и Гешев. Всичко ще се реши, а страната ще се оправи, когато Борисов влезе в пандиза. Борисов има огромни качества, съблазнител, съблазнител и е най-големият измамник в България, атакува го Пламен Бобоков.

Той се чува понякога и с предприемача, избягал в Дубай Васил Божков, като не е обсъждал с него  Бобоков е имал по-високи упования от като да вземем за пример самият Бойко Борисов и Иван Гешев да влязат в него.

Според него след съществуването на името на Владислав Горанов в листата " Магнитски ", не е надалеч времето, в което ще се види името и на Бойко Борисов. В момента целият безпорядък в политическата ни система се дължи на едно само място - спасяването на Борисов, уточни Бобоков.

Той посочи, че когато се приказва за Борисов, Пеевски и Гешев се приказва за един организъм - главата е Пеевски, тялото е Борисов, а Гешев е имунната система на този организъм. Сигурно е, че Борисов ще стане народен представител и ще се отърве от него, само че въпросът е кой кого ще изпревари. Въпросът е, че този организъм е смутен, подчертава предприемачът.

Пламен Бобоков чака той и брат му да бъдат оправдани по всички обвинявания в съда.
 Прокуратурата приключи следствието против Узунов и Бобоков за лобистка група
Прокуратурата приключи следствието против Узунов и Бобоков за лобистка група

Софийски градски съд: Деянията не съставляват закононарушения "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР